Quantcast
Till salu inom: ”

nödbroms övningskörning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nödbromsen Handledarbromsen är avsedd att fungera som ett enkelt "dubbelkommando" vid privat övningskörning. Handledaren kan på ett enkelt sätt ingripa i körningen, om eleven inte själv bromsar vid en akut situation och på så sätt förhindra en olycka. Handledarbromsen kan enkelt monteras och tas ur bilen utan verktyg eller påverkan på bilen. Den anses inte som fastmonterad och påverkas därför inte av Vägverkets föreskrifter om inre säkerhet i fordonet (Vägverkets utlåtande Dnr FO3094:6732)
Handledarbromsen är avsedd att fungera som ett enkelt "dubbelkommando" vid privat övningskörning. Handledaren kan på ett enkelt sätt ingripa i körningen, om eleven inte själv bromsar vid en akut situation och på så sätt förhindra en olycka. Handledarbromsen kan enkelt monteras och tas ur bilen utan verktyg eller påverkan på bilen. Den anses inte som fastmonterad och påverkas därför inte av Vägverkets föreskrifter om inre säkerhet i fordonet. Nästan oanvänd, orginalförpackning. Nypris 1275:-.
Som "ny" Nödbroms för övningskörning med privat bil. Passar de flesta bilmodeller.
1 st. bromsaggreat för enkelt dubbelkomando för färdbromsen i privatbil vid övningskörning. Monteringsanvisning finns Thomas Sjödahl Tel. 0520-291710

... eller prova att söka på handledare övningskörning sökes