Till salu inom

"nagelbord säljes"

Butik Stockholm
3 år

Nagelbord och behandlingsru...

ABC-Annons.se
Uppsala
13 dagar

Nagelbord/manikyrbord

350 kr
Blocket.se
Västra Götalands län
12 år

NagelBord

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Butiker  ·  Kista

Nagelbord på exklusiv dagspa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Här har du en unik chans att hyra en komplett nagelplats hos Face & Body i Vällingby City. Vi har idag drygt 9000 återkommande kunder och sysselsätter 16 terapeuter. Det finns 2 nagelplatser att hyra. Arbetstider läggs upp i samråd med oss. En uthyrning kommer att föregås av en intervju då vi är måna om att hyra ut till rätt personer. Hyra: 5000 kr per månad plus moms/plats. Vid intresse, ring eller skicka ett mail. Du kan också besöka vår hemsida www.facebody.nu eller se film på våra anläggningar på Youtube.
0 kr
Blocket.se
Frisörsalonger  ·  Stockholms län

Frisörsalong uthyres

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Nu ska jag hyra ut hela min supermysiga och fräscha salong belägen i ett bostadsområde i Hammarbyhöjden Just nu finns det 2 klippstolar 1 schamponering 1 nagelbord Du som hyr får rätten att hyra ut platserna om så önskas. Jag ska studera så uthyrningen blir minst ett år eller enligt överenskommelse. Undanber oanmälda besök För mer information ring gärna så kan vi boka en tid =) Med Vänliga Hälsningar Theres Shawkat 0760-208207
8 000 kr
Blocket.se
Butiker  ·  Stockholm

Nagelbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
NAGEL TERAPEUT med egen kundkrets erbjudes att hyra plats. Vi är en väletablerad Skön & Friskvårdsalong på centrala Östermalm i mycket trivsamma lokaler. Den vi söker skall ha en gedigen utbildning med många års brancherfarenhet. Branchen utvecklas continuerligt liksom dom flesta andra brancher varför du som är intresserad måste ha ett brinnande intresse för att ingå i ett team på 5 personer som alla älskar sitt arbete och vill utveckla nya behandlingsmetoder/föra branchen frammåt till allas nytta. Naturligtvis är du heller inte främmande för att anpassa arbetstiderna efter kundernas önskemål. Nagelbordet är beläget i lokalens entrerum med stora öppna skyltytor mot gatan
0 kr
Blocket.se
Frisörsalonger  ·  Stockholm

Frisörstol halvtid & plats för Nagelteknolog

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
FIXIT Frisör och naglar söker en frisör som vill hyra in sig halvtid, mån- ons samt helger om man så vill. Tors-Fre är platsen upptagen av en frisör. Hyran för halvtid är 3500 + moms/ månad Vi har även ett loft i salongen där det står ett nagelbord och väntar på rätt person. Hyra: 3500:-+ moms/ månad. Salongen ligger mitt på fina Kungsholmen sedan ca. 2,5 år tillbaka, bra drop in gata. Ni bör ha egen kundkrets! Skicka ett mail om vem du är så hör jag av mig!
4 375 kr
Blocket.se
Frisör och skönhetssalong  ·  Västerbottens län

Nagelbord + filtersystem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
NAGELBORD: Mainicure table -ZN4 : 2100kr (nytt pris: 3600) Vi köpte den 2011-08-01 och vi stängde salongen Oktober. användes i 2månader FILTERSYSTEM: Beutyline Exclusive: 9 500kr Nytt pris: 13551Kr, inköpt 2011-08-04 använde 2 månader bara Beauty Line är testat av ett oberoende testinstitut (SP - Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) och är det enda testade filtersystem som uppfyller de krav Arbetsmiljöverket ställer.
2 100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj