Quantcast
Till salu inom: ”

neumann u87 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Av ekonomiska skäl måste jag nu sälja min älskling och min räddare i alla situationer. Denna mick behöver nog inte en närmare introduktion. Mitt ex har alltid varit i studion, fungerar helt fläckfritt, inga konstigheter med membran eller dylikt däremot finns en liten buckla på höljet, den fanns när micken köptes ny, för 2 år sedan..... Nypris idag kring 22 000:- mitt pris ENDAST: 11 000:- först till kvarn Endast seriösa spekulanter.
2 veckor gammal kondensatormikrofon säljes p g a brådskande bilreparation. CS1 är en hyllad mikrofon. Många menar att den är bättre än tex Blue Bottle och Neumann U87 på de allra flesta applikationer trots att den är betydligt billigare. Låg och Högpassfilter och pad mellan -5 db till -20 db. Grym på sång, akustisk gitarr m.m Shockmount, fodral, originalkartong och puffskydd ingår. Nypris 2200:- Mitt pris: 1900:- p.o.k
Säljes: En styck väldigt fin och välvårdad Neumann u87 från 1983, referensmikrofonen som skapat marknadens flesta röstinspelningar genom tiderna. Här har du ett exemplar som är i mycket bra skick kosmetiskt och ljudmässigt och låtar som en dröm. Snyggt och välballanserat ljud som med fördel inte behöver att efter arbetas något större med EQ. Varmt och snyggt ljud som bara en riktig Neumannu87 som originalet kan låta! Mikrofonen till dig som är ute efter ljudet som representerar miljontals inspelningar världen över! Pris:16000kr P.O.K Seriösa köpare ringer självklart för affär!
Oanvänd Neuman U87 Ai Ni i orginallåda Inköpt dec 2011 Rycote hållare följer med! Mvh Micke
2st Neumann U87 AI (30.000:-) + 2 st shockmount EA 87 MT (3.000:-) i nyskick säljes.

... eller prova att söka på blocket neumann tlm 103