Quantcast
Till salu inom: ”

nf nordisk familjebåt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välvårdad och lättseglad Familjebåt med fem kojplatser. Utrustad med Storsegel, Självslående fock och Genaker. Har många praktiska finesser som en utfällbar stege fastmonterad i förens pulpit. Utombordare 8hk Honda fyrtakt med 40 liters rostfritank fast installerad med påfyllning från däck. Nytt gasolkök och värmare en Wallas 1800. Vattentank i rostfritt stål på 55liter. El-pumpar till dricksvatten och saltvatten. Toalett med septiktank med tömning från däck. Två stora solcellspaneler. Bruksutrustning. S230 - 1979 Längd: 8,85 meter Bredd: 2,65 meter Djup: 1,55 meter Depl: 2,6 ton Fock: 15 kvm Stor: 20 kvm
Snabbseglande NF (nr 128) från 1979. Lösfotad stor, självslående fock från 2008, båda sparsamt seglade och i fint skick. Strömsnål kompressorkyl, elektrisk pump för sjövatten, Termostatstyrd diselvärmare med utblås i salong och förpik. Nya toa och rostfri septiktank. MD5 sötvattenkyld från start som går fint. Alla filter, olja i motor och drev samt impeller är bytt för säsongen. Säljes rikligt med tillbehör som; vagga, täckställning och press, Garmin GPS plotter, batteriladdare, ny VHF radio, tågvirke, komplett kök, sittbrunnstält, laguna bord mm.
Oanvänt roder till S/Y Nordisk Familjebåt säljes.
Snygg och snabbseglande Nordisk Familjebåt 1974. Ritad av Elvström&Kjaerulff. För den som är intresserad finns ett aktivt och trevlig klassförbund. Båten är renoverad och 2004-2005 Skrovet och däcket är professionellt omlackerat i ljusgrå nyans (2004) Vattentoa med tank (2004) Autopilot Köket är till skillnad från de flesta andra NF fastbyggt i vinkel där också en toppmatad stor Isotherm-kyl är integrerad (2005). Färskvattentank (2005) på omkring 150 l är placerad under sovplatserna i förpiken. Rostfri dieseltank (2009) GPS-plotter Lowrance 3500 Dynor är från 2005 och är i utmärkt skick, tyg från Pelle Vävare. Segeluppsättningen är från 2005 och är i bra skick. Lazy Jacks är integrerade tillsammans med bomkapellet. Det finns också ett fock-kapell som skyddar seglet när det ligger på däck eller hänger utmed mantåget. Fall utbytta 2005. Nytt förbrukningsbatteri om 120Ah Motorn är en Yanmar YSE 8 som startar och går som en klocka. Toppen utbytt 2007. Solcellen kompenserar bra för kylens elförbrukning. Elsystemet utbytt 2004. Belysningen består av LED-armaturer i taket och vid respektive binge. Bord av modell Laguna för ruff och sittbrunn. Specialtillverkad extra stor sprayhood i samma kulör som kapellen. Ny lucka till nedgångskappen i grå-rökfärgat plexiglas Alla skrovgenomföringar bytta 2005 Praktisk badstege och badplattform på akterdäck Båten är sjösatt och ligger på Gålö, söder om Stockholm, klar för sommaren segling. Vagga medföljer (Pres&Son) Interiörbilder kompletteras senare.