Quantcast
Till salu inom: ”

nielaus handy skinn soffa dansk design säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jacka

Karlstad
Grouppsoffa

Stockholm
Säljer Soffa

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min kära svarta skinnsoffa pga renovering. Soffan är inköpt i Malmö för ca 10 år sedan, den är av danskt fabrikat (har ej kvittot kvar och minns ej dess namn). Nypris vid inköp ca 20 000. Soffan är i, för åldern, mycket gott skick vad gäller sittplymåer och struktur. Skinnet behöver lite omvårdnad (infettning etc.), men är av mycket god kvalitet, så med lite kärlek kan du få en riktigt snygg och lättskött soffa. Finns på Östermalm. Mejla, så ringer vi.
Handy är en soffa för dig som önskar dansk design med kvalite.Nielaus bygger sofforna för hand. Nu säljer jag min 3-sits i ljust skinn pga av plats brist. Den har en liten def, "reva" längst ner fram pga oförsiktigt flytt. Ord.pris ca 20 000kr. Jag vill ha 8000kr.
Handy är en stilren kvalitétsoffa, handbyggd av det danska designföretaget Nielaus. 3-sits med två sittdynor med dunstoppning i mjukt högklassigt skinn och ben i ek. Längd: 2,14, Bredd: 0,80, Sitthöjd 0,40. Soffan är i nyskick, helt utan märken. Inköpt på Kostallet Design i Rya / Helsingborg. Nypris 24 700. Vi säljer den för 8 500. Ring 0708 - 706 328. Soffan finns i Löddeköpinge.