Quantcast
Till salu inom: ”

dansk design möbler begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Mycket fint och unikt köksbord med en inläggs skiva av sten. Dansk Design med svävande bordsskiva. Dansk Designade stolar med lite gungfunktion. Allt i massiv oljad ek och normalt slitage. 3år gammalt och inköpt på Mio möbler för 12899:-. Ångrar starkt att vi inte köpte det på blocket begagnat. Gör nu inte samma miss som vi och passa på. Då det står i vägen, i garage önskar vi en snabb affär.
Nu säljer vi våra fantastiska köksmöbler i danskdesign. Bord och fyra stolar i massiv oljad valnöt och fanér. Är i fint begagnat skick. Säljes på grund av flytt. Bord mått: Längd 140cm, Bredd 90cm, Höjd 74cm Nypris 10.000kr säljes för 3000kr Hämtas nära Skanstull Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Supersnygg soffa, modern och robust dans design. Beige. I bra begagnat skick! 210cm lång 95cm djup (från rygg fram armstöd) Tvättbara ryggkuddar Endast 1000kr. Fynda!! Jag har fler bilder om ngn vill ha emailat, lägger in annonsen från min iPad och den tillåter bara en bild....
Semi pendellampa, dansk design av Claus Bonderup och Thorsten Thorup för Fog/Mørup. Storlek 47 cm. Lampan är i gott begagnat skick och inga bucklor finns. Rekommenderat nypris 2700 kronor.
Säljer 2 st fina Jetson i fint grått alcantra tyg och skinn. fåtöljerna är i fint begagnat skick och är nyligen kemtvättade, och de är båda märkta med Bruno Mathsson. priset är 10000 för paret pok passar bra med annan design som tex dansk design wegner mogensen mfl