Quantcast
Till salu inom: ”

nokia 301 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer nu min gula Nokia 301, knappt använd (köpte den för några dagar sedan). Plasten på skärmen sitter kvar och nypriset var 699. Jag säljer den nu för 400kr, kvitto finns självklart kvar. Ni når mig på min mail och även på telefon mellan 10-22. Finns i centrala Luleå och skickas ej. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
IPhone 4 8gb i nyskick. IPhone 3 8GB i bruksskick liten skada på vänstra nedre delen, inte på bildytan. Nokia 301 som är ny och oanvänd, garanti kvar. Smart Kamera med 3,2 mp och div. finesser. Jag säljer helst alla i ett paket för 2000:- prutat och klart. Endast för avhämtning! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
OBS! Alla tel. är upplåsta för valfri operatör. 1. IPhone 4 i nyskick med alla tillbehör och originallåda. 2. IPhone 3 i bruksskick med en liten skada på glasets nederkant med alla tillbehör och i originallåda. 3. Ny Nokia 301 alldrig använd. En liten trevlig telefon. OBS! Säljes i paket och endast för avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
- Nokia 301 i nästan nyskick inte mycket använd med 5 megapixel kamera. Kommer med kartong och laddare. PRIS: 350:- - Sony Mini Disc Walkman inspelningsbar i nyskick som fungerar bra. Kommer med nya minisdisc kassetter som på bilden. PRIS: 500:- - Sony Walkman Kassettspelare som fungerar perfekt i nästan nyskick. PRIS: 99:- - Philips FW 352C Stereo Mini System med 2 kasettspelare och CD spelare som fungerar perfekt, kommer med tillhörande högtalaren. PRIS: 199:- Ring eller mejla vid intresse jag svarar så fort jag kan, tack!
- Samsung Galaxy SII Plus fungerar perfekt i mycket bra skick. Det finns en kod för att knappa in så att man kan använda med alla kort. Kommer med laddare, headset och kartong. PRIS: 990:- - Nokia 301 i nästan nyskick inte mycket använd med 5 megapixel kamera. Kommer med kartong och laddare. PRIS: 350:- - Olympus Digital Voice Recorder DS-3000 fungerar att lyssna på men går inte att spela. REC knappen funkar ej. Finns minneskort i. PRIS: 290:- Ring eller mejla vid intresse jag svarar så fort jag kan, Tack!