Quantcast
Till salu inom

"nomadtält jurta säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jurta på Flatön

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Välkommen till Taubes Mittens rike : Öarna mitt emellan Orust och Skaftö: Malö, Flatön och Ängön! Här ligger också vårt rike: Greenstones, där vi har byggt fyra unika bostäder jurtor. Vi är ensamma i Sverige om att kunna erbjuda glamping (glamorous camping), ett naturnära, fast bekvämt, boende i jurtor, en tälttyp, som ursprungligen användes av nomadfolk i Sibirien. Att bo i de här isolerade jurtorna, som är mycket gedigna och välbyggda, ger känsla av att man är så nära naturen man kan komma utan att bo i tält. Varje jurta har matplats och bekväma sängplatser för fyra, el, kylskåp, ett fullt utrustat minikök med varmt och kallt vatten, mobiltelefontäckning, uteplats med utemöbler och utegrill. Dusch och toalett finns intill. Inom området har vi ett natur-spa, som är tillgängligt för våra gäster. Vi har en pool med 35-gradigt vatten för watsu, en vedeldad bastu och en badtunna. www.yurts.se
4 450 kr
Blocket.se

Möjlighet att köpa en Jurta 5m i diam

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Mongoliskt ryttartält, demoex, självbärande på platt underlag, ca 5m diam. Målat med linoljefärg. Handknuten rödockrad vägg i gran, 2 delar, är lättare att hantera då. Sen vuxen gran i takslanorna, gulockra, 2.25m långa, takringen 1m i diam, gulockra. Knytes med segelrep, 6mm. Dubbeldörr i rödockra, PDF,ej handtag/lås. Tyget i hårdknuten canvas: väggen för sig och taket för sig. Ingen rökhatt finnes. Det, låset och att jurtan används som demonstrations ex gör att det redan låga priset är sänkt från 24500:- till endast 18500:- Du kan lätt göra golv och/eller isolera väggarna så har du ett billigt boende om du installerar en liten kamin. Mycket lätt att flytta. Seriös spekulant får fler bilder skickade.
18 500 kr
Blocket.se

Nomadtält /Jurta

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Begagnad Jurta 6 m.diameter. Stämningsfullt, runt extrarum! Välskött. ca. 10 år. Kamin+skorstensrör, Fina allmogedörrar. I bra skick, två lager utgör väggen: invändigt yllefilt och utvändigt en nyare sandfärgad segelduk. Golvmatta och en extra toppring följer med.
35 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord