Quantcast
Till salu inom: ”

nybörjarhäst säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min medryttare har köpt egen häst och jag söker någon "ny" som vill hjälpa mig ca 2 dagar i veckan. Du har erfarenhet av antingen unghästar o/e fullblod. Hästen här gått löp, men är nu omskolad. Hon är social, lätthanterad, nyfiken och älskar pyssel. ca 170 cm, men ej viktbärande (max 70 kg) . Hon är känslig, lyhörd och oerhört kvick, ingen nybörjarhäst; man behöver vara lugn och orädd, kunna rida med mjuka händer och kvicka lätta hjälper. Uppstallad vid ridhus och stadsbussar. Personer över 18 år är välkomna att kontakta mig. Villkor diskuteras med "rätt" person.
Mycket snygg och trevlig kille, 8 år,169 cm. Svart med vita tecken på huvudet och av kraftig modell. Har ej använts till trav och har fyra rena gångarter. Går alltid i form, hoppad en del under 2010. Mycket snäll, glad och go häst. Social, lugn, cool och 100 % trafiksäker. Dock ej nybörjarhäst då han är orutinerad på mycket och ung i sinnet. Helt frisk och oförbrukad. Till foder eller säljes om rätt person dyker upp. Hem viktigt 5000:-
Soley är en snäll och trevlig häst som går fram överallt..Hon är född 93 och är av rasen islandshäst. Hon har tidigare gått i ridskola och på turridning . Inga problem att sko, bada, klippa m.m. Kan vara något pigg ute. Passar perfekt för dig som vill ha en trygg häst att rida ut på själv eller i grupp. Varför inte som verksamhetshäst? Har tyvärr eksem men klarar sig bra med täcke. Hör av dig för mer information du är alltid välkommen att provrida!
E. Silverlea Rambo U. Strätes Susie UE. Robin RNF29 Samba är 146.5 cm i mkh, född -96. Hon är en jätte trevlig häst att hantera, pigg och glad i ridningen, ingen nybörjarhäst. Hon fick ett föl -08. Hon har placeringar upp till regional Lätt B hopnning. Endast tävlad på klubbnivå i dressyr. Film från december 2010 med dåvarande fodervärd http://www.youtube.com/watch?v=ets5i0-hU_w Ring eller maila för mer info, skicka sms om ja inte kan nås så ringer jag upp
Sto, född 2002, fux e. Matterhorn ue. Wisconsin. Vera är ett sto på ca 169cm i mkh, perfekt för dig som vill ha något att jobba med och fortsätta utveckla en häst inom hoppning eller dressyr då hon passar för båda. Hon är ingen nybörjarhäst och kräver sin ryttare på grund av mycket egen vilja och attityd. Lätt i all hantering så som lasta, klippa sko och spola. Ej tävlad på grund av tidsbrist även därför hon nu är till salu.