Quantcast
Till salu inom: ”

obh nordica öl tapp draughtmaster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den här produkten är för dig som vill ha en egen "fatölsanläggning". Servera släkt och vänner på ett glas kallt, skummande, färskt fatöl. DraughtMaster är en kombinerad kyl- och fatölsanläggning som laddas med ett femliters ölfat i PET-plast som går att köpa på Systembolaget för 169 kr (se extrabild). Ölet är hermetiskt tillslutet i en vakuumförpackning. Det innebär att ölet behåller sin kolsyra från första till sista upphällningen och att luft hindras från att tränga in och förkorta hållbarheten; därmed är ölet lika fräscht tre veckor efter första glaset. Ölmaskinen har aldrig använts. Det är faktiskt så att förpackningen har aldrig öppnats eftersom det är en present som vi inte har haft användnng för.
OBH Nordica Draughtmaster Sparsamt använd. Njut av fatöl med perfekt skum hemma. Snygg att ha framme i både vardagsrum och kök och kommer definitivt att imponera på besökare. Idealiskt för fester, middagar, grillkvällar eller när som helst du har lust. En ölupplevelse utöver det vanliga. Din egen privata fatölsanläggning. DraughtMasters kylegenskaper säkerställer att ölet håller smaken, rätt temperatur och ger ett perfekt skum. Fylls med 5 liters fat som finns i Systembolagets standard sortiment.
Kanon för den som vill ha det lilla extra på festen. OBH Nordica Draughtmaster - Njut av fatöl med perfekt skum hemma. Passar bra som present till någon annan eller till dig själv. Snygg att ha framme i både vardagsrum och kök och kommer definitivt att imponera på besökare. Idealiskt för fester, middagar, grillkvällar eller när som helst du har lust. En ölupplevelse utöver det vanliga. Din egen privata fatölsanläggning. DraughtMasters kylegenskaper säkerställer att ölet håller smaken, rätt temperatur och ger ett perfekt skum. Designad för att passa i såväl kök som vardagsrum. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min fatölsanläggning som jag använt två gånger. Handtaget har gått av i flytten och kostar drygt en hundring. Den stilrena DraughtMastern håller ölen kyld för att serveras. Tillsammans med medföljande droppbrickan är det riktigt enkelt att rengöra DraughtMastern. 5 liters minifat finns att köpas på systembolaget. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.