Quantcast
Till salu inom: ”

obh nordica öl tapp draughtmaster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kanon för den som vill ha det lilla extra på festen. OBH Nordica Draughtmaster - Njut av fatöl med perfekt skum hemma. Passar bra som present till någon annan eller till dig själv. Snygg att ha framme i både vardagsrum och kök och kommer definitivt att imponera på besökare. Idealiskt för fester, middagar, grillkvällar eller när som helst du har lust. En ölupplevelse utöver det vanliga. Din egen privata fatölsanläggning. DraughtMasters kylegenskaper säkerställer att ölet håller smaken, rätt temperatur och ger ett perfekt skum. Designad för att passa i såväl kök som vardagsrum. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min fatölsanläggning som jag använt två gånger. Handtaget har gått av i flytten och kostar drygt en hundring. Den stilrena DraughtMastern håller ölen kyld för att serveras. Tillsammans med medföljande droppbrickan är det riktigt enkelt att rengöra DraughtMastern. 5 liters minifat finns att köpas på systembolaget. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
OBH Nordica Draughtmaster - Njut av fatöl med perfekt skum hemma. Passar bra som present till någon annan eller till dig själv. Snygg att ha framme i både vardagsrum och kök och kommer definitivt att imponera på besökare. Idealiskt för fester, middagar, grillkvällar eller när som helst du har lust. En ölupplevelse utöver det vanliga. Din egen privata fatölsanläggning. DraughtMasters kylegenskaper säkerställer att ölet håller smaken, rätt temperatur och ger ett perfekt skum. Designad för att passa i såväl kök som vardagsrum. Snabbfakta: DraughtMaster gör det möjligt att servera kall fatöl hemma Designen är stilren och modern Färg: svart/krom Det nedkylda * 5liters engångsfatet monteras enkelt i fatölsanläggningen, därefter är det klart för servering. (*förkyls 12 timmar i kylskåpet) Hållbarheten är upp till 3 veckor efter första serveringen Praktisk droppbricka medföljer 80W Som NY!