Till salu inom

"obh nordica öl tapp draughtmaster säljes"

Danderyd
Idag

Stavar längdskidor

50 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Human geography places and...

Blocket.se
Luleå
Idag

Dynamo stor, takpendel, 2 s...

950 kr
Blocket.se
Leksand
Idag

Skjutdörrar Nordic

4 800 kr
Blocket.se
Idag

Design-matta från Ferm Living

3 500 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Varmluftsborste

250 kr
Blocket.se
Vänersborg
Idag

Fiat Nordic 595 Four Season...

190 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

ASPLUND Miniflag Nordic 23

4 250 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

OBH Nordica DraughtMaster - Ölmaskin

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Den här produkten är för dig som vill ha en egen "fatölsanläggning". Servera släkt och vänner på ett glas kallt, skummande, färskt fatöl. DraughtMaster är en kombinerad kyl- och fatölsanläggning som laddas med ett femliters ölfat i PET-plast som går att köpa på Systembolaget för 169 kr (se extrabild). Ölet är hermetiskt tillslutet i en vakuumförpackning. Det innebär att ölet behåller sin kolsyra från första till sista upphällningen och att luft hindras från att tränga in och förkorta hållbarheten; därmed är ölet lika fräscht tre veckor efter första glaset. Ölmaskinen har aldrig använts. Det är faktiskt så att förpackningen har aldrig öppnats eftersom det är en present som vi inte har haft användnng för.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

OBH Nordica Draughtmaster

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
OBH Nordica Draughtmaster Sparsamt använd. Njut av fatöl med perfekt skum hemma. Snygg att ha framme i både vardagsrum och kök och kommer definitivt att imponera på besökare. Idealiskt för fester, middagar, grillkvällar eller när som helst du har lust. En ölupplevelse utöver det vanliga. Din egen privata fatölsanläggning. DraughtMasters kylegenskaper säkerställer att ölet håller smaken, rätt temperatur och ger ett perfekt skum. Fylls med 5 liters fat som finns i Systembolagets standard sortiment.
700 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Danderyd

OBH Nordica Draught Master

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Kanon för den som vill ha det lilla extra på festen. OBH Nordica Draughtmaster - Njut av fatöl med perfekt skum hemma. Passar bra som present till någon annan eller till dig själv. Snygg att ha framme i både vardagsrum och kök och kommer definitivt att imponera på besökare. Idealiskt för fester, middagar, grillkvällar eller när som helst du har lust. En ölupplevelse utöver det vanliga. Din egen privata fatölsanläggning. DraughtMasters kylegenskaper säkerställer att ölet håller smaken, rätt temperatur och ger ett perfekt skum. Designad för att passa i såväl kök som vardagsrum. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

OBH Nordica DraughtMaster

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min fatölsanläggning som jag använt två gånger. Handtaget har gått av i flytten och kostar drygt en hundring. Den stilrena DraughtMastern håller ölen kyld för att serveras. Tillsammans med medföljande droppbrickan är det riktigt enkelt att rengöra DraughtMastern. 5 liters minifat finns att köpas på systembolaget. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj