Quantcast
Till salu inom: ”

ölpump obh nordica draughtmaster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Professionell fatölsanläggning i modern design. Med DraughtMaster kan du dricka kall fatöl hemma. Dess stilrena och moderna design gör att den pryder sin plats såväl i köket som i vardagsrummet. Engångsfatet monteras enkelt i fatölsanläggningen efter 12 timmars förkylning i kylskåpet. Därefter är det klart för servering. Fatölsanläggningens kylegenskaper ser hela tiden till att ölet har rätt temper. I nyskick, endast använd en gång!
OBH Nordica Juicepress/råsaftscentrifug 300:- Ölpump/Draughtmaster 450:- Använda bara några gånger
Säljer en DraughtMaster i nyskick. Jag har endast använt den en gång. DraughtMaster gör det möjligt att servera kall fatöl hemma. Designen är stilren och modern. Färg: svart/krom. 5-liters engångsfat monteras enkelt i fatölsanläggningen, därefter är det klart för servering. Hållbarheten är upp till 3 veckor efter första serveringen. Praktisk droppbricka medföljer. Engångsfat finns att köpa på ex.vis Systembolaget.
Använd ca 2 ggr, säljes pga platsbrist. Nypris ca 1500:- Bvsa.
Ölpump använd endast EN gång. Trevligt på grillfesten i sommar eller om du vill ta ett glas öl ibland. Läs mer på : http://www.obhnordica.se/Default.aspx?ID=76&ProductID=PROD632 0738-522533 0411-42127