Quantcast
Till salu inom: ”

ockelbo 600 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En Ockelbo 600-2 av årsmodell -79 som är i bra bruksskick. Fram och back, Bra 60 cm matta, Rotax 440 som är lättstartad och går bra. Rutan och sitsen är hela. All belysning fungerar. Kort sagt så finns inga fel på den här skotern annat än nått kosmetisk. Ny variatorrem och nya gummiband till boggien är monterade. Ny fläktrem följer med, inte bytt pga det inte var nått fel på den gamla. Det sitter en 50mm dragkula på skotern nu, men ett orginal skoterdrag finns och följer med.
I absolut nyskick! Billigast i dag på www.prisjakt.se är ca 600:- Kan skickas, men då tillkommer frakt samt förskottsbetalning. Pris exkl. frakt: 350:- Har även ett stativ av märket Pearl. Saknas nån makapär på ovansidan. Se bild 2. Pris exkl. frakt: 250:- Köp bägge för 500:- exkl. frakt. Då jag vet att detta är jättebra priser hänvisar jag prutare till något krims-krams-stånd i Thailand eller till Ockelbo marknad. Cymbalen + stativet finns i N.Åbyggeby ca 8 km norr om centrala Gävle.
Ytterplagg, stl. 122/128 (6-8 år), unisex Röd vinterjacka från Pop i stl.122 Svart täckbyxor från Pop i stl.122 Röda vantar från Pop i stl. 4 (4-6år) Jacka och byxor i mycket fint beg. skick, sparsamt använt av ett barn, vantarna lite nötta men duger ett tag till. Ny pris för allt är ca 2000kr mitt pris 600kr om du köper allt ihop vid snabb och smidig affär. (suddig och lite dålig bild) Kläderna finns i Ockelbo, skickas ej. 600:-
Tillfälle att komma över en Ockelbo 600 i försvarsmaktens utförande, stor pakethållare fram och plats för jeepdunk bak, tolkningsöglor mm. Bromsar och lyse för närvarande ur funktion. Sachs motor och växellåda med fram och backväxel. Dessvärre upptäckte jag att den inte gick ordentligt när jag skulle köra ut den ur garaget, förmodligen förgasarmembranet då den stått i garaget orörd sen förra vintern. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min hyundai på grund av flera småfel så som: Den drar olja, vet ej vad problemet sitter i då vi har gjort oljebyte och motorrengöring utan resultat. Stötdämpar fästet har lossnat, (nytt kostar 600:- hos Mekonomen) 1 vinterdäck är vint. Alla andra däck är förövrigt i bra skick (sommar och vinterdäck). Andra skönhetsfel finns också, så som några repor och lite rost. Bilen är skattad och försäkrad till 1 mars 2014. Men ska dock besiktigas nu i januari.