Quantcast
Till salu inom: ”

oljeavskiljare pris säljes

Tidigare annonser till salu

Lokalen har en total egen yta på ca 282 kvm med kontor ca 122 kvm fördelat på 5 kontorsrum i varierande storlek med glasade väggar ut mot korridor. Trinettekök m micro samt serverrum. Toa med kakel o klinker. Ljusa snickerier samt parkettgolv resp heltäckningsmattor i kontorsrum. Alltsammans i nyskick. Lagerdelen med en total yta på ca 160 kvm inredd med litet kontorsrum. Dusch o toa med kakel o klinker samt litet tvättrum med oljeavskiljare. Fjärrstyrd port ca (2,1 x 3,1 m). Inhägnad asfalterad innergård på ca 170 kvm. Gemensamhetsyta med övriga hyresgästaer finns ett välutrustat kök o lunchrum på ca 38 kvm.
Säljer nu min 850. Besiktigad och skattad. 3st extraljus. Helt ok ljud i med liten baslåda och slutsteg i kofferten. Stereon tar usb och mp3-skivor, finns även cdväxlare (i kofferten). Ska tydligen vara "ekonomi-chippad" och den drar enligt färddatorn runt 7-8L/milen landsväg. Oljeavskiljaren har jag bytt, dragkroken är kapad och bilen är reggad utan. Sommar och odubbade vinterdäck finns.
Praktisk lokal för mindre verksamhet eller butik centralt belägen i attraktivt område i Nyköping. Dock inte bilverkstad eller bilrecond. Lokalen är på totalt 236 m2 varav ca 40 m2 är kontor, fikarum, toalett och ett omklädningsrum med dusch. Lokalen är ansluten till oljeavskiljare. Lokalen är ljus och fin och uthyres nyrustad och anpassad till ny hyresgäst. Takhöjd ca 3,5 m. Lokalen har 2 stora portar och separat ingång. Hyran avser kallhyra och lokalen värms upp med luftvärmepump. Moms tillkommer.
Söker lokal till min verksamhet inom bilvårdsbranchen, minimum 4 bilar och avlopp med oljeavskiljare bör finnas. Bedrivit verksamhet i 3 år och har stor kundkrets och stabil ekonomi i företaget, Innehar F-skattsedel! Det är ett stort plus och lokalen är ventilerad t.ex utsug då kemikaler används! Maxhyra 10.000 exkl moms Hör av dig om du vill veta mer om mig och mitt företag, och har en lokal att erbjuda såklart =) Mvh Daniel
Om fastigheten Kontor med lager och verkstad totalt 297 m². Rumsindelad kontorsdel med omklädningsrum och bastu. Verkstad/lager med tre portar och oljeavskiljare. Möjlighet till avställningsplats på del av gård. Omgivning Fastigheten är fint belägen vid Örsholmsälven med utsikt och mindre än 500 m till badplats. Närservice Restaurang med lunchservering finns i området. Kommunikation Lättillgängligt med bil. Busshållplats finns i anslutning till fastigheten. Det är ca 5 km eller fem minuter med bil till centrum och centralstationen. Lokaltyp Kontor 297 m² Lager 297 m² Totalyta: 0 m²

... eller prova att söka på purus golvbrunn med oljeavskiljare