Quantcast
Till salu inom: ”

omplaceringshundar sverige säljes


Sverige

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi letar efter sällskap till våran hund vi har här hemma och renrasig eller blandras spelar mindre roll. Hunden ska vara stabil kring barn och andra hundar eftersom här finns både barn och hund. Vi har egen trädgård, bra skogsområde och en av oss är alltid hemma. Vi kan erbjuda massor av kärlek och mysiga promenader och så en kompis att leka med om dagarna. Vi kan tänka oss båda omplaceringshund eller att vara fodervärd. Vi har tänkt att behålla hunden för resten av dens liv och vi är väl medvetna om att en hund innebär lika stort ansvar som att skaffa barn. Liten ras är av intresse så har ni någon som passar in på vad vi önskar så tveka inte på att höra av er. Obs! Vi kan endast erbjuda symbolisk summa eller som sagt att vara fodervärd. Vi har fast inkomst så vi har allt en hund behöver.
Söker du en ny familj åt eran hund? Vi är en barnfamilj som letar efter en hund till vår familj. Vi är bosatta i hus i ett barn- och hundvänligt område, nära till skogsområde. Vi vuxna har hundvana sedan uppväxten. Vi söker en hane som är lekfull och kärleksfull. Han ska vara rumsren, barnkär och inte ha några fula ovanor som inte går att träna bort. Önskad ålder ca 1-2 år, liten till medelstor hund. Vi är bara intresserad av en hund som kommer ifrån en seriös familj/ägare.
Jag söker en mellanstor omplaceringshund att dela livet med, samt träna agility och lydnad med.. Jag har inga speciella krav förutom att den ska va en hund som klarar av mycket motion och träning.. Helst kastrerad. Jag kan erbjuda en hund ett underbart liv, därför vill jag inte att hunden ska kosta mycket pengar.. Har ni en hund som behöver ett bättre liv eller kan ni bara inte ta hand om den längre, hör av er till mig via mail... :)
Vår plotthund/jämthund kan inte vara kvar hos husse längre. Hunden fick ETT epileptiskt anfall i början av september och var tänkt som jakthund nu i höst, men ska alltså inte jaga mer. Han hotas av att inte få fortsätta sitt hundliv, och jag letar desperat efter någon som vill ha hand om honom. Han är en aktiv och energisk hund som kräver mycket hjärngymnastik och motion. Han behöver en tydlig och mjuk ledare som kan hjälpa honom ur stressituationer då han kan bli mycket osäker. Jag som är matte har tränat med klicker, både spår, sök, uppletande och gått kurser på SBK. Nu bor jag inte längre tillsammans med hunden och träningen har tyvärr avstannat. Det fungerar mycket bra med kontakt och övningar där det bara är vi två, det har varit svårare i grupp. Han kan även vara ensam kortare stunder. Behöver jag säga att han är charmig? Det är han förstås, en underbar kompis, men inte någon familjehund. Om det händer mycket runt omkring honom blir han lätt stressad. Priset är oviktigt, jag kan stå för en del kostnader. Det viktiga är att vi hittar ett hem långsiktigt, kortsiktigt eller som dagmatte/husse under en tid. Alla förslag är av intresse. Avsåndet till dig behöver inte heller vara något hinder. Ring SNARAST om du är intresserad, tveka inte att slå mig en signal så jag kan berätta mer och få höra dina förutsättningar. Ring bara om du är seriöst intresserad och kan erbjuda tid och träning tillsammans med vovven. Jag vill ha direktkontakt med dig, så svara inte med mail. Prata gärna med min telefonsvarare om jag inte svarar. Ann 070-643 80 55
hej vi är en familj som bor på landet som skulle vilja ha en hund att skämmabort med mycket promenader i skogen och mycket lek här kan hunden gå ute hela dagarna om den vill den kommer till paradiset och får även två hund kommpisar att leka med. tveka inte att höra av er hunden kommer att få det kanon bra.