Quantcast
Till salu inom: ”

omplaceringshundar säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Familj med vuxna barn och en hund och en katt söker en liten hanhund som behöver ett nytt hem, ej valp, men gärna unghund. Vi är en aktiv familj och trivs i skog och mark. I familjen finns redan en liten Jackrussel tjej som gärna vill ha en kompis att busa med. Vi bor i radhus med egen tomt och har också ett stall med 4 stycken islandshästar. Behöver du en trygg och hundkunnig familj till din hund så tveka inte!
Vi är en familj som letar efter en omplaceringshund. Det skall vara en liten hund och vi betalar 0-500:- för den och den skall vara chippad, vaccinerad osv. Vi kan erbjuda ett livslångt hem kantat av trygghet och kärlek. Ser gärna affär så fort som möjligt! Viktigt är att hunden är van vid barn. Maila och beskriv er hund, är vi intresserade så hör vi av oss och vill då ha foto! Svar om snabb affär prioriteras! Och Kaj.... gör dig inget besvär denna gång ;) hihi..
Söker att överta på foder eller att köpa en renrasig staffe eller liknande ras som sällskap till min 2 åriga blandrastik. Hunden kommer att få ett gott och livslångt hem med aktiviteter, träning, utställning och annan tävlan. Innan köp måste hunden få bo med oss i minst en vecka, så jag ser att den fungerar med min tik. Den måste acceptera katt! Hunden ska vara veterinärbesiktad ua! Välkommen att ringa! Vi bor i Norrköping. Obs! Inga fantasipriser betalas för en omplaceringshund! Erbjuder ett kärleksfullt hem!
Vi söker efter en mellanstor, alternativt liten hund för sällskap och långa promenader. Hunden ska vara van att vara ensam hemma, rumsren, gå i koppel utan att dra, samt sova hela nätter. Hunden får gärna vara över fyra år. SKK-regg är ett krav! Vi erbjuder långa promenader, mycket utevistelse och någon form av mental träning (spår, lydnad, agility). Fodervärd funkar, men helst överlåtelse för en symbolisk summa. Maila gärna om vi låter intressant :)
Jag och min familj söker en hund. Vi vill gärna ha en lång relation med hund så därför så söker vi en hund som är yngre än sju år men ingen valp. Vi har katt i hemmet så en hund som hatar katter fungerar inte. Vi lägger stor vikt vid att vi och hunden ska passa ihop. Hundens ras har mindre betydelse. Vi är en familj som bor i villa i ett mindre samhälle. Vi har livslång erfarenhet av hundar och djur.