Quantcast
Till salu inom: ”

on parle de vous säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Javiera
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam http://www.monroeworld.se/sv/artiklar/monroe-klader-monroeworld/monroe-ytterplagg_kavajer-monroeworld/on-parle-de-vous-19.html Sparsamt använd jacka med snyggt foder av kaninpäls, kan användas utan, så jackan blir i 2 delar. Inköpt på Monroe (se länk) i Sturegallerian för 4600:- Mycket fint skick, men syns att den är använd på insidan av ytterfodret. Chans att fynda en supersnygg och trendig jacka. Säljes på grund av att den blivit för stor. Billigare vid snabb och Smidig affär.
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Vinterjacka med foder av äkta kaninpäls. Märke: Onparle de vous. Militärgrön med gulddetaljer. Sparsamt använd. Defekt spänne på skärpet. Nypris (förra vintern): 4600:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Jacka från On Parle De Vous. Jackan som är figursydd i bomull har flera olika användningssätt. Avtagbart innerfoder av äkta päls som även är vändbart och kan användas som separat jacka. Du kan också använda ytterjackan som den är utan pälsen när det blir varmare. Du har alltså tre jackor i en. Använd ett fåtal gånger. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer en grön pälsjacka från Monroe storlek 36 Jackan är inköpt hösten -13. Är i mycket bra skick. Fodret som är i kanin är avtagbart och kan bäras för sig. Nypris:4650:- Mitt pris: 3200:- Hör gärna av dig om fler bilder önskas eller vid övriga frågor. Med vänlig hälsning, Emelie
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Säljer svart pälsjacka från Monroe, köpt i Sturegallerian. Jackan är två säsonger gammal men i mycket bra skick. Passar både en S-M. Fungerar även på hösten som på vintern. Fodret som är i kanin är avtagbart och kan bäras för sig. Nypris: 4650:- Mitt pris: 3000:- Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär. Hör gärna av dig om fler bilder önskas eller vid frågor.