Till salu inom

"on parle de vous säljes"

Skövde
9 dagar

Ibanez Akustisk gitarr

2 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
1 månader

Lp vinyl skivor

Blocket.se
Butik Västernorrlands län
11 år

Wolfgang Amadeus Mozart - T...

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Östermalm

Pälsjacka, On Parle De Vous från Monroe

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam http://www.monroeworld.se/sv/artiklar/monroe-klader-monroeworld/monroe-ytterplagg_kavajer-monroeworld/on-parle-de-vous-19.html Sparsamt använd jacka med snyggt foder av kaninpäls, kan användas utan, så jackan blir i 2 delar. Inköpt på Monroe (se länk) i Sturegallerian för 4600:- Mycket fint skick, men syns att den är använd på insidan av ytterfodret. Chans att fynda en supersnygg och trendig jacka. Säljes på grund av att den blivit för stor. Billigare vid snabb och Smidig affär.
2 900 kr
Blocket.se

Vinterjacka med kaninpälsfoder

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Vinterjacka med foder av äkta kaninpäls. Märke: On parle de vous. Militärgrön med gulddetaljer. Sparsamt använd. Defekt spänne på skärpet. Nypris (förra vintern): 4600:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se

Monroe jacka-On Parle De Vous

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Jacka från On Parle De Vous. Jackan som är figursydd i bomull har flera olika användningssätt. Avtagbart innerfoder av äkta päls som även är vändbart och kan användas som separat jacka. Du kan också använda ytterjackan som den är utan pälsen när det blir varmare. Du har alltså tre jackor i en. Använd ett fåtal gånger. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
3 900 kr
Blocket.se

Monroe Jacka On Parle De Vous

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer en grön pälsjacka från Monroe storlek 36 Jackan är inköpt hösten -13. Är i mycket bra skick. Fodret som är i kanin är avtagbart och kan bäras för sig. Nypris:4650:- Mitt pris: 3200:- Hör gärna av dig om fler bilder önskas eller vid övriga frågor. Med vänlig hälsning, Emelie
3 200 kr
Blocket.se

Monroe svart jacka, On Parle De Vous

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Säljer svart pälsjacka från Monroe, köpt i Sturegallerian. Jackan är två säsonger gammal men i mycket bra skick. Passar både en S-M. Fungerar även på hösten som på vintern. Fodret som är i kanin är avtagbart och kan bäras för sig. Nypris: 4650:- Mitt pris: 3000:- Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär. Hör gärna av dig om fler bilder önskas eller vid frågor.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj