Quantcast
Till salu inom: ”

opel admiral säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Admiral 1975 insprutad rak6a, automat, nya däck bak, bättre begagnade däck fram, nytt batteri, tändkablar, huvudbromscylinder, olja,filter.nya ljuddämpare ,Inga rosthål, golvet är målat invändigt och utvändigt, även bagage och hjulhus, kärran har gått på raggen i många år och är inte den vackraste, men perfekt som bruksbil,Den går på etanol men det går lätt att ändra tillbaks till bensin, Det behövs nya bromsslangar fram och elsystemet behöver ses över annars klar för besiktning, säljes obesiktigad som den står, måste hämtas på släp. mejla inte, RING!
Ska sälja min opel. Bilen är frisk i plåten, lite ytrost men ingen gravrost. Mycket är renoverat och bytt på bilen. Växellådan är renoverad, tändkablarna är bytta, avgassystemet är hyffsat nytt, vinyltaket är nytt, gått igenom bromsarna, nylackerade fälgar, och jag bytte spindellederna får något år sedan. Bilen har bara körts på somrarna av mig, och jag har haft den i ca fem år nu. Främre förgasaren läcker lite luft, behöver en ny packning. Om ni vill veta mer är det bara att maila eller ringa. Ring efter 17:00!
Har en Opel admiral -75 som är E85 konverterad så du åker extremt billigt :) Bromsarna är nyrenoverade men det är någonting som inte vill vara på våran sida då vi inte får fram någon bromsverkan. Den är obesiktad men det som behövs göras innan besikting är bara elen till bakljus och fixa bromsverkan. Den är riktigt fräsch (ingen rost undertill) och är såklart en härlig bil, men nu har jag gett upp och har inte tiden längre. BILEN MÅSTE BORT OCH DÄRFÖR SÄNKS PRISET FRÅN 12000KR TILL 5500KR! Mvh Carina
Hej har en opel ståens jag inte hinner med,rost finns,,väldigt i frisk i karossen ej bes,, motor och låda brevid, 305/350 låda från en cheva van + 5000 för drivlina, eller ett bra paket pris..ring/ sms/ eller mejl funkar bra..
Hej! Bra bruksskick Besiktigad till augusti 2013 Dragkrok fina 18" are med fräscha däck Nytt batteri nyservad nya stötdämpare bak nya drivknutsdamasker (4 st) framsystem och 6*9or sitter i bilen mm mm.. jättefin i golv och balkar! medföljer originalmattor,ratt,fälgar mm.. Bara tuta & köra! mer bilder finns på länken här nedan http://www.garaget.org/?car=211126 ring/mejla för mer info. gärna byte,kom med förslag! Ej 240 eller dyl. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.