Quantcast
Till salu inom: ”

opel kadett rally 1900 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har nyss total renoverat en rally och skulle fortsätta med denna men vi har flyttat och hinner inte med detta roliga projekt se bild på renoverad och denna. Äkta rally kadett nedplockad i delar och svets rostlagad med ny plåt men ej slipad och spacklad. Alla delar finns + mycket extra delar, fjädrar mm vissa delar är lackade, en extra 2 liters insprutningsmotor kan få följa med. Orange är en ovanlig färg, norrmännen och tyskland betalar bra för renoverad. Finns 4 mil norr om Umeå.
tja. lite opel delar. Ny gjord kädsel (stolar+baksäte) i svart å rött skin. det röda är sky (fake skin) och det svarta är äckta skin med lufthål för att inte vara så varmt. mycket bra kvalitet, har även kvar stommarna. Pris 2500kr Framvagn kadett rallye (1900 motor) nymålad å fin Bakaxel (1900 motor) behöver översyn cupe kaross med större växellåds tunnel ink papper kom med bud. det är billiga delar. då jag inte har platts för det nå mer. mvh jonas
Renoverad,Nylackadoch Besiktigad till 2012
Jag har en Kadett Rallye -70 som är sönderrostad, saknar motor och låda men bakaxel och framvagn finns. Jag har oxå en Kadett Coupé -71 automat enligt bild, skapligt renoveringsobjekt. Säljer båda tillsammans. 4000 el bud.
Har en GT 70a och är intresserad av allt i reservdelsväg framför allt en orginalmotor, klockan till instrumenteringen. Bilen har samma drivlina som Opel Rekord 1900 chassit är gemensamt med Rally kadett.