Quantcast
Till salu inom: ”

orientalisk vas japan diuschu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vaser

Luleå

Tidigare annonser till salu

Lyle W-460 Hummingbird tillverkad i japan på licens för Gibson nån gång mellan 1970-76 den sk lawsuit-eran. Enda japanska tillverkaren med licens från Gibson. Sunburst, karakteristiskt plektrumskydd, open-book headstock, krona i pärlemo, inlagda paralellogram i halsen, bunden hals och kropp. Spelar fantastisk bra, bra ton och lättspelad, både vid strumming och fingerpicking. Den har en skada i botten, (därav priset), den är lagad och stabil, inte snyggt men det påverkar inte ljudet och spelbarheten. Placeringen av skadan är fördelaktig då den inte syns så ofta. I övrigt normalt slitage för åldern ca 35-40 år. Halsen är rak, toppen är plan, banden är nyligen bytta och har nästan inget slitage alls och den håller stämningen bra. Har en mick monterad i ljudhålet som fungerar utmärkt, jag vet inte vad det är för en. Fler bilder kan mailas. En spelares gitarr, ej i samlarskick men snygg ändå och cool. Lyssna och titta på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=_kCCuWlqyAQ Ring eller maila för mer information eller om du vill komma och provspela.
Fender Telecaster Japan - träfärgad med svart plektrumskydd (á la Springsteen). Tillverkad i japan 84-87 någon gång. Serienummer E740129 Fantastisk pärla som hängt med länge både on och off stage. Säljer den nu p.g.a. att man måste byta ibland och testa lite nytt. Lite sliten i greppbrädan som sig bör, men inget mer än att den ser använd ut. Banden är perfekta. Det finns en liten skönhetsskavank och det är att någon före detta ägare skrivit H1 på den genom att typ borra och satt i träplugg. Bara en skönhetsfläck och inget som påverkar gitarren som i övrigt låter grymt som bara den, nyservad med mickar och hela skiten. minst 3000 eller bud. Ev. byten mot annan telecaster kan vara intressant.
Två handgjorda orientaliska mattor med olika motiv. Passar perfekt till att hänga på väggen. De är oanvända. Den andra mattan visar en bedårande liten flicka som bär en korg fylld med vårblommor. Storlek: ca 100 x 60 CM Pris: 350 SEK för båda ............................... Två handgjorda svartfärgade vaser, troligen gjorda av cement. Föreställer en afrikansk kvinna. Pris: 150 SEK ................................ 1 kontorsstol, konstgjort svart skinn svart i bra skick Pris: 130 SEK ............................... Fungerade antiklampa (se bild nr Pris: 80 SEK ............................ Dekoration från USA. Bollar av glas ( se bild nr ) Pris:80 SEK