Quantcast
Till salu inom: ”

original volvo slimmad takbox säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Flexibelt

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Passar volvo V70 05- Läggs direkt på railsen och är mycket slimmad mot biltaket. Nypris 17 000:- Vid intresse, skicka ett mail med telefonnummer så ringer jag upp dig.
Takbox till volvo v-70. Boxen är tillverkad endast för volvo och är den mest slimmade på marknaden. Passar endast till Volvo v-70 t.o.m årsmodell 07.
***SÅLD 2012-07-13*** Säljer nu en fin och välskött Volvo till rätt köpare. Volvon köptes ny till mitt arbete där den användes i tjänsten. Jag köpte sedan ut den som privatbil när jag slutade och har varit mycket nöjd. Min plan har varit att behålla bilen livet ut och därför servat och skött om den exemplariskt, men i mitt nya jobb har jag nu fått tjänstebil och behöver därför sälja Volvon. Skicket är utomordentligt och jag tror det är svårt att hitta motsvarande bil i samma skick/mil. Även stolskomforten är i absoluta toppklass vilket denna årsmodell blivit särskilt känd för. Besiktigad utan anmärkningar och fordonsskatten är inbetald. Kamremsbyte behöver göras år 2016. Alltid handvättad för att undvika repor och rost och lackkonserverad årligen. Invändigt finns ingenting att anmärka på. Allt är i toppskick. Inga slitna, nedsuttna säten eller skavanker. Bagageutrymmet är också i toppklass. Tittar du in i bilen ser allt nytt ut. Snyggt tonade rutor runt om och mörk semi-skinnklädsel som är lätt att hålla ren och behaglig att sitta på. Bilen är maxutrustad i allt utom navigator och parkeringsassistans. Även dieselvärmare ingår som fungerar med både timer och direktstart. Riktigt behagligt på vintern. Luftfjädring med nivåreglering ingår också så att bilen håller jämn nivå oavsett hur tungt du lastat i bagaget eller om du drar släpvagn. Hög trafiksäkerhet och ser bra ut. Nya 18-tums R-fälgar och sommardäck ingår samt Nordfrost vinterdäck på 16-tums lättmetallfälgar. 3 st Hella Luminator Xenon-extraljus i nyskick kan köpas till monterade på Q-paxbåge i specialdesignad hållbar färg. Volvo original av/på-knapp inne i kupén. Slimmad takbox med låga fästen ingår också. Specialbeställd i bilens egen färg. Fyrhjulsdrift från svenska Haldex (gen 2).
Original volvo v70silverfärgad slimmad som passar rakt på railsen utan takräcke. 00-08. Nypris 15000 +lack
Volvo original takbox till xc70 v70 inga takräcken behövs monteras på railsen direkt för ett slimmat montage!