Quantcast
Till salu inom: ”

orrefors kristallskål säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu säljer jag två, otroligt vackra skålar från Orrefors Sweden, därför att jag inte längre har plats för dem. Den mindre skålen säljs för 900 kr Den större och mer unika säljs för 1700 kr Båda säljs för 2300 kr! Skålarna har endast använts som prydnadsskålar i ett vitrinskåp och är därför helt oanvända, och har putsats och hållits rena under alla år. Eftersom de är ganska tunga, så uppskattar jag om de hämtas på plats, i annat fall står du för frakten. Ring eller maila! Ha det fint!
Orrefors kristallskål original. Mått: 15 x 16 cm Helt felfri utan repor eller nagg i kanten. Har stått i ett skåp på senaste tiden. Pris: 900 kr Rosenthal skål/kakfat original. Numrerad K: 2824/12 Felfri, finns inga sprickor i glasyren och inga flisor är ur. Pris: 900 kr Bara seriösa köpare! Hämtas på plats.
Objekt 137 (Gävle)? Kristallskål, liten Orrefors. Visning sker 2013-09-10 kl 13:30-14:15 på Skomakargatan 1,? Gävle (ingång från garaget) Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
En vacker kristallskål med lock. Märkt Orrefors. Vissa kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: Fint skick. Mått: Höjd: 10cm diameter: 10,5cm Uppge artikelnummer 42134.
Helt ny Orrefors kristallskål