Quantcast
Till salu inom: ”

orrefors skål för nit redlighet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fin skål

Örnsköldsvik
Klackskor

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbar och pampig stor kristallskål designad av Gunnar Cyrén för Orrefors 1961. Signerad. Höjd: 190 mm Diameter: 205 mm "De djupa slipningarna i den klassiska kristallskålen Sofiero, bryter ljus likt en gnistrande diamant. Sofiero formgavs 1961 av Gunnar Cyrén och har funnits med som en självklar serie i Orrefors sortiment sedan dess." Skålen är oanvänd och har endast förvarats i sin originallåda (en trälåda med lock och sammetsklädsel, se bild) befinner sig i sitt yttersta nyskick. Diskret ingraverat i skålens sida står "för nit och redlighet i rikets tjänst", skålen är speciellt utformad för denna hedersgåva med gravyrer utförda av Lisa Bauer. Unikt exemplar! Säljes på grund av flytt. Avhämtning är att föredra, men säker frakt kan ordnas med DHL om du inte bor i närheten. Har du några frågor eller funderingar är det bara att ringa eller skicka iväg ett mail så återkommer jag!
Gunnar Cyrén, Orrefors, Sofiero skål i slipad helkristall. Höjd 14 cm, omkrets 23,5 cm. Graverad på livet "tre kronor" och "För nit och redlighet i rikets tjänst" Signerad Orrefors, Gunnar Cyrén. Etikettmärkt Orrefors, Sweden. Inga repor, äkthetscertifikat finnes. Finns på södermalm. Kontakta mig helst på mobilen.
Handslipad skål i helkristall. Är formgiven av Gunnar Cyrén Skålen från Orrefors är märkt med Riksvapnet och texten För Nit och Redlighet i Rikets tjänst och är signerad i botten "Orrefors Gunnar Cyrén". Skålen är 135 mm hög och har en diameter på 235 mm. Äkthets certifikat finns
En mycket fin Orrefors kristallskål som står i ett tillhörande fint ekfärgat skrin..På en av skålens sidor står det ingraverat "för nit och redlighet i rikets stjänst" detta är en mycket liten text som inte syns om man inte tittar mycket noga.Den är värderad till ca 8000kr.
Skål i schatull, formgiven Gunnar Cyren. "For nit och redlighet i rikets tjänst"