Quantcast
Till salu inom: ”

påslakan jultomte tomte säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tomtar

Göteborg
Tomte

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vill du få besök av jultomten. Jag finns i StorStockholm och är flexibel i upplägg. Dina önskemål om när tomten ska komma uppfylls så gott det går. Jag är nykter och seriös tomte som kommer att vara tillgänglig för besök under julhelgen 2012. Ni behöver bara ordna säcken med klapparna! Pris 700:- kontant att betalas vid besöket. Nås via mail eller telefon
För 4:e året i rad värkar jag som jultomte i Malmö stad med omnejd. (gränsen går vid Oxie, Bukeflostrand och Arlöv, dock tillkomer 200 kr extra för dessa ytterområden) Grundavgift 975 kr. + 200 kr extra, för ytterområdena. Uppdraget tar 10-15 minuter. Obs! Anlita ett tompteproffs på julafton. Tänk på att sässongen är väldigt kort, och varje jultomte faktiskt bara brukar hinna med 3-4 uppdrag varje julafon. Finns många oseriösa tomtar. Vem vill släppa in en onykter tomte, eller rent av en förklädd UTELIGGARE?? Jag är 100 procent proffs, och seriös. Boka redan nu!
Norstedts. Andra uppl. 1987. 158 s. Inbunden. Omslag: Ola Ericson. 21x13,5cm. 241 gram. Mycket gott skick. Boken är mycket fin. Inga namn eller andra markeringar. Ett litet märke efter prislapp på bakre pärmen. JAN OCH KATJA JAGAR JULTOMTEN är Maria Langs tredje bok om Jan och Katja och den utkom första gången 1975. "Mitt i natten möter Jan första gången den mystiska jultomten. En tomte som går genom stängda dörrar och som inte ger utan tar alla Jans julklappar. Nästa möte blir kusligare och lockar Jan att klättra upp i det mörka och iskalla kyrktornet.... Och lika kallt är det bland de blåsvarta och livsfarliga isvakarna ute på Skogasjön..." Må vara att böckerna om Jan och Katja är rubricerade som ungdomsdeckare, men för den som ryser behagligt vid läsningen av hennes andra deckare spelar åldern ingen roll! JAN OCH KATJA JAGAR JULTOMTEN är en spännande underhållningsdeckare för läsare i alla åldrar! För fler böcker av Maria Lang om Jan och Katja och för fler av hennes deckare: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen! .
Jag är i ett stort behov av en jultomte som delar ut ett par julklappar hos oss på julafton vid 19:00 tiden i sätra på Vinbärsvägen. Jag vet att det bara tar ca 15 minuter och jag betalar 500 kr för dessa minuter. Men det är viktigt att Tomten ser verklig ut och att inte ha någon mask. Helst löst skägg ovh bra kläder som jultomten har. Jag är otroligt tacksam om det är någon som vill ställa upp på att vara jultomte.
PÅSLAKAN med JULTOMTE - tomte