Till salu inom

"påslakan jultomte tomte säljes"

Idag

Lilla luciatåg Lisa Larson.

1 849 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Fransk vädursungar

800 kr
Blocket.se
Leksand
Idag

Klippo PRO 17 med Honda motor

3 200 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Tec 540, förtält, markiser,...

40 000 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Tomt i Benahavis

26 762 520 kr
Blocket.se
Härryda
Idag

Stiga Villa Royal, åkgräskl...

14 900 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Bobcat

79 000 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Tomt i Malaga

2 687 000 kr
Blocket.se
Falkenberg
Idag

Spjälsäng

300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Jultomte

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Vill du få besök av jultomten. Jag finns i StorStockholm och är flexibel i upplägg. Dina önskemål om när tomten ska komma uppfylls så gott det går. Jag är nykter och seriös tomte som kommer att vara tillgänglig för besök under julhelgen 2012. Ni behöver bara ordna säcken med klapparna! Pris 700:- kontant att betalas vid besöket. Nås via mail eller telefon
700 kr
Blocket.se

Jultomte Anders Lindström

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
För 4:e året i rad värkar jag som jultomte i Malmö stad med omnejd. (gränsen går vid Oxie, Bukeflostrand och Arlöv, dock tillkomer 200 kr extra för dessa ytterområden) Grundavgift 975 kr. + 200 kr extra, för ytterområdena. Uppdraget tar 10-15 minuter. Obs! Anlita ett tompteproffs på julafton. Tänk på att sässongen är väldigt kort, och varje jultomte faktiskt bara brukar hinna med 3-4 uppdrag varje julafon. Finns många oseriösa tomtar. Vem vill släppa in en onykter tomte, eller rent av en förklädd UTELIGGARE?? Jag är 100 procent proffs, och seriös. Boka redan nu!
0 kr
Blocket.se

JAN OCH KATJA JAGAR JULTOMTEN

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
Norstedts. Andra uppl. 1987. 158 s. Inbunden. Omslag: Ola Ericson. 21x13,5cm. 241 gram. Mycket gott skick. Boken är mycket fin. Inga namn eller andra markeringar. Ett litet märke efter prislapp på bakre pärmen. JAN OCH KATJA JAGAR JULTOMTEN är Maria Langs tredje bok om Jan och Katja och den utkom första gången 1975. "Mitt i natten möter Jan första gången den mystiska jultomten. En tomte som går genom stängda dörrar och som inte ger utan tar alla Jans julklappar. Nästa möte blir kusligare och lockar Jan att klättra upp i det mörka och iskalla kyrktornet.... Och lika kallt är det bland de blåsvarta och livsfarliga isvakarna ute på Skogasjön..." Må vara att böckerna om Jan och Katja är rubricerade som ungdomsdeckare, men för den som ryser behagligt vid läsningen av hennes andra deckare spelar åldern ingen roll! JAN OCH KATJA JAGAR JULTOMTEN är en spännande underhållningsdeckare för läsare i alla åldrar! För fler böcker av Maria Lang om Jan och Katja och för fler av hennes deckare: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen! .
87 kr
Bokbörsen.se
Filmer och Musik  ·  Gävleborgs län

Hyra jultomte

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag är i ett stort behov av en jultomte som delar ut ett par julklappar hos oss på julafton vid 19:00 tiden i sätra på Vinbärsvägen. Jag vet att det bara tar ca 15 minuter och jag betalar 500 kr för dessa minuter. Men det är viktigt att Tomten ser verklig ut och att inte ha någon mask. Helst löst skägg ovh bra kläder som jultomten har. Jag är otroligt tacksam om det är någon som vill ställa upp på att vara jultomte.
0 kr
Blocket.se

PÅSLAKAN med JULTOMTE - tomte

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
PÅSLAKAN med JULTOMTE - tomte
29 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj