Quantcast
Till salu inom: ”

pacto e paketeringstoalett säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pacto fungerar som en vanlig toalett ? fast utan vatten. Spolningen sker istället med hjälp av en tunn folie som täcker toalettskålen. Vid varje spolning kapslar spolfolien in avfallet och matar ner det i en avfallsbehållare under toaletten. Här samlas avfallet, förpackat i spolfolien. Avfallsbehållaren tömmer du själv med regelbundnamellanrum ? och eftersom avfallet är inkapslat är tömningen enkel och hygienisk. Eftersom Pacto varken använder el eller vatten finns det inga begränsningar för användningen. Toaletten fungerar i alla temperaturer och klimat. Rent varje gång Vid varje spolning matas ny spolfolie in i toalettskålen. Det gör att toaletten är ren och fräsch för varje besökare. Och eftersomtoalettskålen separeras från avfallsbehållaren meden tätslutande mekanisk lucka så möts du aldrig av obehagliga syner. Avfallshantering När du har tömt din Pacto blir du enkelt av medavfallet genom att kompostera hela påsen och dessinnehåll i en latrinkompost. Eftersom spolfolien kapslar in allt avfall behöver du aldrig hanteradet direkt. Ca 5år gammal men fungerar fint
PACTO miljötoalett säljes mycket billigt mot att den monteras ned och att köparen tar med sig lite skräp och kör till tippen i Falköping! Fakta om PACTO finns på nätet - googla. Kostar ca 8.000 ny. Denna har stått oanvänd i min sommarstuga i 3 år då den var ny. "Skräpet" är några långa lister, ett par plåtskivor, delar av ett gammalt verandatak i plast, ett gammalt plasthandfat m.m. Inga jättestorasaker men får ej plats i min lilla personbil! Finns en mil utanför Falköping mellan Torbjörntorp och Gudhem. Hämtas helst 6 -7 juni då jag är i stugan! OBS!! Ring mobilnumret, har ej dator i sommarstugan. Har tyvärr ingen bild men toan är fräsch. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
PactoDriftsäker, lättskött och luktfri pac-toa. Paketerar i spolfolie (komposterbar majspåse). Modell E (eldriven), med podium. Original-sits med lock i härdplast + extra sits i frigolit (Separett), avluftningsrör (c:a 1,50 + 1 m), 1 st oöppnat paket spolfolie, några uppsamlings-säckar samt manual medföljer. Mått: utvändigt 48 x 48 cm, sitthöjd 46,5 cm, podium 93 x 62 cm, höjd 35 cm Vikt: toa 25 kg, podium 18 kg Använd i sommarstuga c:a 1 mån per år, säljes p g a kommunalt vatten och avlopp. Fortfarande uppställd på plats så man kan testa funktion innan köp. Telefon (ej mail/sms)
Pacto är den idealiska lösningen för dig med höga krav på bekvämlighet och hygien, som ettalternativ till vanlig vattentoalett, ingetvatten,avlopp eller el krävs för Pacton,passar lika bra i fjällen som vid havet den är luktfri, ren och enkel att använda. Packto med podium och spolfolie, helt ny, inköpt i mars 2013, ej använd eftersom den inte passade där vi tänkt ha den. Ring/sms:a maila för mer info Ny pris: 11 500:- säljes för 6 000:-
Toalett lämplig för fritidshus. Ansluts till 230 volt. En fräsch toalett utan vattenPacto-toaletten är den idealiska lösningen för dig med höga krav på hygien och bekvämlighet - men som letar efter ett alternativ till en vanlig vattentoalett. Toaletten är luktfri, ren och bekväm.