Till salu inom

"pacto e paketeringstoalett säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Torsås

Pacto toalett

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pacto fungerar som en vanlig toalett ? fast utan vatten. Spolningen sker istället med hjälp av en tunn folie som täcker toalettskålen. Vid varje spolning kapslar spolfolien in avfallet och matar ner det i en avfallsbehållare under toaletten. Här samlas avfallet, förpackat i spolfolien. Avfallsbehållaren tömmer du själv med regelbundna mellanrum ? och eftersom avfallet är inkapslat är tömningen enkel och hygienisk. Eftersom Pacto varken använder el eller vatten finns det inga begränsningar för användningen. Toaletten fungerar i alla temperaturer och klimat. Rent varje gång Vid varje spolning matas ny spolfolie in i toalettskålen. Det gör att toaletten är ren och fräsch för varje besökare. Och eftersom toalettskålen separeras från avfallsbehållaren med en tätslutande mekanisk lucka så möts du aldrig av obehagliga syner. Avfallshantering När du har tömt din Pacto blir du enkelt av med avfallet genom att kompostera hela påsen och dess innehåll i en latrinkompost. Eftersom spolfolien kapslar in allt avfall behöver du aldrig hantera det direkt. Ca 5år gammal men fungerar fint
2 500 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Falköping

PACTO miljötoalett nästan gratis

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
PACTO miljötoalett säljes mycket billigt mot att den monteras ned och att köparen tar med sig lite skräp och kör till tippen i Falköping! Fakta om PACTO finns på nätet - googla. Kostar ca 8.000 ny. Denna har stått oanvänd i min sommarstuga i 3 år då den var ny. "Skräpet" är några långa lister, ett par plåtskivor, delar av ett gammalt verandatak i plast, ett gammalt plasthandfat m.m. Inga jättestora saker men får ej plats i min lilla personbil! Finns en mil utanför Falköping mellan Torbjörntorp och Gudhem. Hämtas helst 6 -7 juni då jag är i stugan! OBS!! Ring mobilnumret, har ej dator i sommarstugan. Har tyvärr ingen bild men toan är fräsch. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se

Pacto fritidstoalett

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Pacto Driftsäker, lättskött och luktfri pac-toa. Paketerar i spolfolie (komposterbar majspåse). Modell E (eldriven), med podium. Original-sits med lock i härdplast + extra sits i frigolit (Separett), avluftningsrör (c:a 1,50 + 1 m), 1 st oöppnat paket spolfolie, några uppsamlings-säckar samt manual medföljer. Mått: utvändigt 48 x 48 cm, sitthöjd 46,5 cm, podium 93 x 62 cm, höjd 35 cm Vikt: toa 25 kg, podium 18 kg Använd i sommarstuga c:a 1 mån per år, säljes p g a kommunalt vatten och avlopp. Fortfarande uppställd på plats så man kan testa funktion innan köp. Telefon (ej mail/sms)
1 700 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Kiruna

Pacto miljö toallet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Pacto är den idealiska lösningen för dig med höga krav på bekvämlighet och hygien, som ett alternativ till vanlig vattentoalett, inget vatten,avlopp eller el krävs för Pacton,passar lika bra i fjällen som vid havet den är luktfri, ren och enkel att använda. Packto med podium och spolfolie, helt ny, inköpt i mars 2013, ej använd eftersom den inte passade där vi tänkt ha den. Ring/sms:a maila för mer info Ny pris: 11 500:- säljes för 6 000:-
6 000 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Västerås

PACTO E Paketeringstoalett

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Toalett lämplig för fritidshus. Ansluts till 230 volt. En fräsch toalett utan vatten Pacto-toaletten är den idealiska lösningen för dig med höga krav på hygien och bekvämlighet - men som letar efter ett alternativ till en vanlig vattentoalett. Toaletten är luktfri, ren och bekväm.
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj