Quantcast
Till salu inom

"pacto toalett säljes"

Igår

Rum i trea

3 000 kr
Findroommate.se
Igår

Rum uthyres i kärrtorp

4 700 kr
Findroommate.se
Västerås
Igår

Elan 45 Impression

1 695 000 kr
Blocket.se
Nässjö
Igår

Frisörstol UTHYRES

2 500 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Hobby 560 WLU Prestige

115 000 kr
Blocket.se
Södertälje
7 dagar

Bostadsvagn/tinyhouse

55 000 kr
Blocket.se
Igår

Inneboende sökes

12 000 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Örebro

Fritidshus

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Fritidshus Framnäs Ekeby-Almby Totalrenoverad sommarstuga uthyres. Ligger 100 meter från hjälmaren. Stugan är 40m2 med vardagsrum med en kamin, sovrum och hall. Kök med gasolspis och spisfläkt, kyl & frys. Wc med en Pacto toalett och handfat. Altan på ca 18m2 med tak och soldäck. Indraget sommarvatten från grävd brunn med enklare reningsverk till toalett och kök med varmvattenberedare. Ej drickbart. Uthyres veckovis eller enligt överenskommelse...
0 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Borås

Pacto Toalett till fritidshus

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Pacto-toaletten är den idealiska lösningen för dig med höga krav på hygien och bekvämlighet Efter varje besök spolar du enkelt genom att trampa på en fotpedal placerad på toalettstolens nederdel. Spolningen gör att avfallet i toalettskålen förpackas i så kallad spolfolie - ett tåligt material som täcker toalettskålen (Det följer med c:a 2 rullar spolfolie) - och matas ner i en avfallsbehållare placerad under själva toalettstolen. Toaletten är mycket lite använd.
3 500 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Sollentuna

NY fritidstoalett - PACTO tulltoa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Helt ny ouppackad Pacto torrtoalett + tillhörande 2x25 meter spolfolie och komposterbara uppsamlingssäckar Nypris ca 7000 kr Beskrivning nedan från Pactos hemsida http://www.pactotoilet.com/kunder/danfo/pacto.nsf Pacto - en fräsch toalett utan el och vatten Pacto är en svensktillverkad torrtoalett som funnits sedan 1969. Istället för spolning förpackar Pacto avfallet, som töms och komposteras. Det krävs varken el eller vatten. Pacto är en omtyckt lösning för privatpersoner såväl som militär- och räddningspersonal.
5 000 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Tyresö

Pacto toalett

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
En fräsch och hygienisk toalett utan el och vatten? Ja, det är möjligt! Pacto är lösningen i fritidshuset eller båten, där du inte kan eller vill använda en vanlig WC. Till skillnad från många alternativa toalettlösningar behövs heller ingen el. Systemet är lättskött, luktfritt och dessutom helt ekologiskt! Text från www.pacto.se Nypris ca 5000 :- Säljer denna för 1300:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 300 kr
Blocket.se

Stuga med enskilt läge

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Charmig stuga som ligger enskilt på en gård uthyres årsvis. Stugan är utrustad med gasolkylskåp och spis i det lilla köket. En storstuga med bäddsoffa, med plats för 2, och matplats och en gasolkamin. Dessutom finns en sovalkov med en 120 cm bred säng samt en extra säng. I boden utanför finns en pacto toalett. Vatten finns vid huvudgården som man passerar på vägen ner till stugan. Det är ca 250 m till havet där det finns klippor. Årshyra är 10 000 kr
0 kr
Blocket.se