Quantcast
Till salu inom

"parkeringsautomat parkeringsmätare säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

GPS och navigering  ·  Älvsborg

Trafikassistenten med körjournal

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
T- Mobilteknik AB lanserar en världsnyhet på den Nordiska marknaden. Swedect Trafikassistent Den ultimata trafikassistenten. Med inbyggd körjournal och väghastighetsvisning (ISA). Som hjälper dig som förare att hålla rätt hastighet och att undvika fortkörningsböter m.m.. Inbyggt i T-Mobiltekniks Trafikassistent finns funktioner såsom ISA dvs i displayen så ser du vilken hastighets som gäller på vägen du kör på. Varningar för poliskontroller, laser, fasta och mobila kameror. Trots produktens lilla storlek 84,5 * 70 * 24 mm och med en vikt av 100 gram så är den sprängfull med finesser såsom: ISA (Intelligent speed adoption) Visar i displyen gällande väghastighet på den väg du befinner dig på. Körjournal för privata samt tjänsteresor Parkeringsmätare Fartkameravarnare Hastighetsmätare Skolområdes varning Trådlös. (Batteridrift) Lätt att flytta emellan fordon. Sirf IV mottagare. Bästa möjliga sattelitmottagare inbyggd. m.m. Beställ den på vår hemsida: www.tmobilteknik.com
2 495 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Örebro

1:a, 39kvm, Manillagatan 28, Örebro Centrum / Öst / Syd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Min fina lägenhet är i gammaldags stil med högt till tak och stora fönster, tapeterna är ljusa och fräscha. Då lägenheten är gammal är badrummet och köket i lite sämre skick än det stora rummet. Badrummet är litet med så kallad "stockholmsdusch", den är alltså placerad mellan toaletten och handfatet. Detta fungerar bra tycker både jag, min pojkvän och min kompis som bodde här innan mig. Kontraktet jag har är ett renoveringskontrakt vilket innebär att kök och badrum ska renoveras någon gång i framtiden, men inget datum är bestämt. Jag har två förråd (ett på vinden och ett i källaren), i källaren finns även gemensam tvättstuga. Till lägenheterna hör en gräsmatta på baksidan som får utnyttjas av alla. Det finns parkeringsmöjlighet på gatan utanför (parkeringsautomat) eller möjlighet att stå i kö till egen parkering på baksidan.
3 175 kr
Lägenhetsbyte.se
Övrigt  ·  Malmö

Parkeringsautomat äldre fin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Parkeringsautomaten är i fint skick. I myntinkastet har kommunen den gången satt en klistrad skylt över det lilla hålet när man slopade småpengar - detta är lätt att ta bort. Den röda färgen i "Avgift ej erlagd" är en aning solblekt. Säljes till högstbjudande. Köparen står för ev. frakt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Stockholms län

Parkeringsmätare Parkeringsautomat

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Äldre P-mätare för enkronor enl. bild. Pris 850 kr. Endast tel.svar 073 6369064
850 kr
Blocket.se
Samlarobjekt  ·  Kävlinge

Äldre parkeringsmätare parkeringsautomat

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Äldre parkeringsmätare parkeringsautomat
400 kr
Tradera.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord