Quantcast
Till salu inom: ”

parti ramlist metervara 2400m säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag ett stort parti ramlister. Det är vackra lister i alla dess former. Stora som små. Riktigt fin kvalité. Längden på listerna är cirka 2 meter per styck. Antal är flera hundra och listerna fyller upp en hel släpkärra. Jag har införskaffat mig dessa från ett överskott från ett ramföretag. Helt nya och de flesta är inpackade. Perfekt för den som sysslar med konst och vill tjäna en hacka på att rama in på egen hand. Problemet för min del är på grund av platsbrist, då jag bor i Göteborg och inte har tillgång till dessa ramlister. Priset jag vill sälja alla lister för är 10 000 kronor. Frakten står köparen för.
Ramlist modell 1700-tal 150 kr/st Trävit fura, kvistren. 38 mm bred. Levereras i längder om 180 cm. Tilläggsfrakt 75 kr/list. Originalramen är en 1700-talsram från en gård på Möja i Stockholms skärgård. Den är gustavianskt enkel, har en klassicistisk form med tidstypiska detaljer i profileringen. Vi har vi nu tagit fram den ramlisten även i metervara. Säljs i längder om 180 cm. Listen är av kvistren fura och kan därför målas i vilken linoljefärg man vill, matt eller normal. Vi föreslår alternativt en lasering med Mahognylasyr (art nr 3071-185) eller Björklasyr (art nr 3071-184) när man vill ha ett utseende i samma anda som en 1700-talsram. En lasering i någon av dessa kulörer plus en smutsning med grön umbralasyr (sid 85 i handbok No 9) ger den rätta antika känslan. Ramen på bilden är marmorerad i grått.
Ramlist i metervara (3 meters längder) tillverkad av Emafyl www.emafyl.co.uk i England. Totalt 24 kartonger med olika lister. Det finns lister i guld, silver, champagne, svart, grönt samt kombinationer av dessa. Lättsålda lister och mycket tåliga, tillverkade i kompositmaterial Extruded Polystyrene. Hela partiet (över 2400 meter) säljes förmånligt. Pris: 15.000:-.