Quantcast
Till salu inom: ”

paviljong hillerstorp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi vår vita paviljong av märket Hillerstorp, pga flytt. Den är i väldigt fint skick, använd endast två säsonger. Nypris: 12000:- Vårt pris: 7000:- Billigare vid snabb affär, endast seriösa köpare. Paviljongen är av samma typ som på bilden, dock utan sidoväggar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hillerstorp paviljong säljes. "Tak" i blått och två "väggar" med fönster. Något solblekt men i bra skick! Mått: 3.50 x 3.50 Pris: 3900 kr
Jag har 4 st hörn till Hillerstorps honungslaserade paviljong i kartong = NYSKICK! Det som gått sönder är själva trätaket som håller uppe tygtaket. Denna del tillverkas inte längre, men går att snickra ihop själv om man är lite händig. Tygtaket finns att köpa för 1495 SEK på Plantagen, Örebro. Nypris för en komplett paviljong inkl tygtak är 10000 SEK.
Träpaviljong 3x3.5 m naturvitt tygtak & väggar. Nytt tak inköpt 2011 (använt 1 sommar) Ställningen är stabil, dock nedre delen på ena sidan lite renoveringsbehov. Men den går att använda som den är. Säljes pga utbyggnad. Nedmonterad färdig att hämta.
Hillerstorp Vit Plast Ni hittar oss på Enedalsgatan 10, Borås. Öppet ALLA DAGAR kl 08;00-22;00