Quantcast
Till salu inom: ”

pax värmeflyttare 250 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Garderob Pax

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

"Gör som Martin Timell i Äntligen Hemma, installera en värmeflyttare för bättre inomhusklimat och bättre värmespridning" Ha glädje av överskottsvärmen på ett effektivt sätt! Fungerar även bra till att tömma t.ex inbyggda altaner, uterum på varm luft PAX 250 är en komplett värmeförflyttare med inbyggd varvtalsregulator och termostat för värmetransport mellan rum, olika våningsplan etc. Obs!! Dragning av kanaler genom brandceller, t ex pannrum eller garage inte är tillåtet. Fläkten är av insticksmodell och ryms i ventilationskanaler med Ø100 mm, vid större dimensioner används tillbehöret PAX täckplatta. Avsedd att användas som värmeförflyttare från utrymmen där överskottsvärmen alstras, t ex braskamin. Fläkten har inbyggd termostat och varvtalsreglering som är inställbara med vred på fläkten. PAX värmeförflyttarpaket 250 levereras med 2 st väggrör, innerväggsgaller och fläkt PAX 250.
VI HAR DE SISTA 100 I SVERIGE TILL DETTA FANTASTISKA KAMPANJPRIS! "Gör som Martin Timell i Äntligen Hemma, installera en värmeflyttare för bättre inomhusklimat och bättre värmespridning" Ha glädje av överskottsvärmen på ett effektivt sätt! Fungerar även bra till att tömma t.ex inbyggda altaner, uterum på varm luft PAX 250 är en komplett värmeförflyttare med inbyggd varvtalsregulator och termostat för värmetransport mellan rum, olika våningsplan etc. Obs!! Dragning av kanaler genom brandceller, t ex pannrum eller garage inte är tillåtet. Fläkten är av insticksmodell och ryms i ventilationskanaler med Ø100 mm, vid större dimensioner används tillbehöret PAX täckplatta. Avsedd att användas som värmeförflyttare från utrymmen där överskottsvärmen alstras, t ex braskamin. Fläkten har inbyggd termostat och varvtalsreglering som är inställbara med vred på fläkten. PAX värmeförflyttarpaket 250 levereras med 2 st väggrör, innerväggsgaller och fläkt PAX 250.
har 3 pax fläktar 230, 240, 250 serie 230 fuktstyrd fungerar bra 300 kr 240 varvtalsstyrd knappt använt 400 kr 250 värmeflyttare, termostat, varvtalsregulator knappt använt 500 kr..eller 1000 kr för alla... säljes pga installerat ftx system Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pax värmeflyttarpaket 250. Ny värmeflyttare aldrig använd! Pris:700kr