Till salu inom

"pax värmeflyttare 250 säljes"

Butik Örebro
Idag

Mercedes-Benz E 220 Aut Blu...

189 800 kr
Blocket.se
Söderhamn
Idag

Skjutdörrar till PAX garderob

1 500 kr
Blocket.se
Igår

PAX garderob

6 700 kr
Blocket.se
Ekerö
Igår

KOMPLEMENT inredning till P...

25 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Garderob, Ikea pax

Blocket.se
Nacka
Idag

IKEA Pax

3 000 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Pax inredning komplement

45 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Igår

Volkswagen Passat 2.0 TDI S...

207 800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

PAX Värmeflyttare

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
"Gör som Martin Timell i Äntligen Hemma, installera en värmeflyttare för bättre inomhusklimat och bättre värmespridning" Ha glädje av överskottsvärmen på ett effektivt sätt! Fungerar även bra till att tömma t.ex inbyggda altaner, uterum på varm luft PAX 250 är en komplett värmeförflyttare med inbyggd varvtalsregulator och termostat för värmetransport mellan rum, olika våningsplan etc. Obs!! Dragning av kanaler genom brandceller, t ex pannrum eller garage inte är tillåtet. Fläkten är av insticksmodell och ryms i ventilationskanaler med Ø100 mm, vid större dimensioner används tillbehöret PAX täckplatta. Avsedd att användas som värmeförflyttare från utrymmen där överskottsvärmen alstras, t ex braskamin. Fläkten har inbyggd termostat och varvtalsreglering som är inställbara med vred på fläkten. PAX värmeförflyttarpaket 250 levereras med 2 st väggrör, innerväggsgaller och fläkt PAX 250.
995 kr
Blocket.se

PAX Värmeflyttare

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
VI HAR DE SISTA 100 I SVERIGE TILL DETTA FANTASTISKA KAMPANJPRIS! "Gör som Martin Timell i Äntligen Hemma, installera en värmeflyttare för bättre inomhusklimat och bättre värmespridning" Ha glädje av överskottsvärmen på ett effektivt sätt! Fungerar även bra till att tömma t.ex inbyggda altaner, uterum på varm luft PAX 250 är en komplett värmeförflyttare med inbyggd varvtalsregulator och termostat för värmetransport mellan rum, olika våningsplan etc. Obs!! Dragning av kanaler genom brandceller, t ex pannrum eller garage inte är tillåtet. Fläkten är av insticksmodell och ryms i ventilationskanaler med Ø100 mm, vid större dimensioner används tillbehöret PAX täckplatta. Avsedd att användas som värmeförflyttare från utrymmen där överskottsvärmen alstras, t ex braskamin. Fläkten har inbyggd termostat och varvtalsreglering som är inställbara med vred på fläkten. PAX värmeförflyttarpaket 250 levereras med 2 st väggrör, innerväggsgaller och fläkt PAX 250.
995 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Borlänge

Pax fläktar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
har 3 pax fläktar 230, 240, 250 serie 230 fuktstyrd fungerar bra 300 kr 240 varvtalsstyrd knappt använt 400 kr 250 värmeflyttare, termostat, varvtalsregulator knappt använt 500 kr..eller 1000 kr för alla... säljes pga installerat ftx system Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Pax värmeflyttare

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pax värmeflyttarpaket 250. Ny värmeflyttare aldrig använd! Pris:700kr
700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj