Quantcast
Till salu inom: ”

peak performance klondyke parka dam säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skor till dam

Jönköping
Skor i skin

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer en super fin vinterjacka i stl S fr peak. Den är svart och i mycket fint skick. Är sparsamt använd och kostar över 4000 kr som ny. Tillhörande fusk päls medföljer men används inte på bilden. Pälsen skall sitta på huvan. Självklart är det original. Den är köpt på peak general store. 2 200:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Vit Peak Performance jacka i modellen KlondykeParka. Inköpt tidigt 2012 från Stadium för ord.pris:3995kr, säljer den nu för att den inte används. Jackan har endast använts i två månader, är i bra skick och har aldrigt tvättats, en tvätt så blir den som helt ny igen! Storlek: Small Mitt pris:2000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), damPeak Performance Jacka. Ska nu sälja min fina fina Peak Jacka för att jag tycker den sitter för tight på mig. Jackan köptes i December 2012 och är knappt använd. Den säljs fortfarande i butik för 4000 kr Inga slitningar eller märken på den. Modellen heter peak performance klondyke parka. Pälsen går att ta av huvan om så önskas. Storleken är XS pris går att diskutera vid snabb affär.
Jackor & Ytterplagg, stl. 46 (S), herr Peak Performance Klondyke parka Herr storlek S men passar även Medium. Säljer den för att den är för liten på mig då jag behöver en Large Kan hämtas på Kungsholmen eller i Järfälla. 2 000:- Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), damPeak performance Snowline dunjacka dammodell storlek Small/Medium. Den är brun med rosa detaljer och är väl omhändertagen. Kan ses i Järfälla eller på Kungsholmen. 1 000:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Röd Peak Performance Klondyke Parka, strl XS. Mycket sparsamt använd 1 säsong. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.