Quantcast
Till salu inom: ”

pengagroda lycka välstånd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bokförlaget DN, 2005 Mjuka pärmar, limbunden, 159s. 300g. Illustrerad. Mycket fint skick. ISBN 9175886715. Hur kan man vara duktig och må bra - samtidigt? Efter storsäljaren Diagnos: Duktig har Jennie Sjögren och Tinni Ernsjöö Rappe träffat och pratat med mängder av kvinnor som kämpar för att räcka till på jobbet och hemma och som förtvivlat längtar efter någonting annat - lite lycka. Här har författarna valt att fokusera på de kvinnor som lyckats skapa sig ett liv de är nöjda med. Hur ser deras recept ut? Men vad är egentligen att lyckas? Vad är framgång? Och är det inte dags att vi försöker skaffa en mer individuell syn på det? I Lycka till! försöker Jennie och Tinni stenhårt komma på hur man kan ha ett stimulerande arbetsliv och ett bra privatliv. Intervjuer med inspirerande, framgångsrika karriärkvinnor finns insprängda mellan kapitlen, liksom författarnas egna exempel på hur de själva brottas med olika idealbilder. Boken är dessutom fylld med fakta, tips, citat och listor.
Optimal förlag (46). 207. 348 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. 22x14cm. 530 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Förlagsny Oläst Lyckan är ett mysterium som håller på att bli en bristvara i det moderna samhället. Hur kan det komma sig, att i takt med att vårt välstånd ökar, vi blir allt mer deprimerade och olyckliga? Den här boken är en populär framställning på akademisk nivå. Den är samtidigt en självhjälpsbok på så sätt att den innehåller tester och frågescheman som ger läsaren råd och anvisningar. Men detär ingen tio stes kurs i hur du skall få ett lyckligare liv. osv.
Optimal förlag (46). 2007. 348 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. 22x14cm. 530 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Förlagsny Oläst Lyckan är ett mysterium som håller på att bli en bristvara i det moderna samhället. Hur kan det komma sig, att i takt med att vårt välstånd ökar, vi blir allt mer deprimerade och olyckliga? Den här boken är en populär framställning på akademisk nivå. Den är samtidigt en självhjäpsbok på så sätt att den innehåller tester och frågescheman som gere läsaren råd och anvisningar. Men den är inte en tiostegskurs i hur du skall få ett lyckligare liv. osv.
Optimal Förlag. 2007. 348 s. Inbunden. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Oläst bok. Frakt: 35 kr. I mer än hundra år har psykologin ägnat sig åt människans psykiska ohälsa. Nu kommer forskningen om vår psykisk hälsa. Martin Seligman introducerade begreppet Positive psychologhy 1998, en ny forskningsgren i gränslandet mellan psykologi och filosofi som intresserade sig för "the scientific study of optimal human functioning". "Lyckan" är ett mysterium som håller på att bli en bristvara i det moderna samhället. Ty, hur kan det komma sig att i takt med att vårt välstånd ökar, blir vi allt mer deprimerade och olyckligare? Den här boken är en populär framställning på akademisk nivå. Den är en självhjälpsbok - på så sätt att den innehåller tester och frågescheman och den ger läsaren råd och anvisningar. Men den är ingen "tio-stegs-kurs" om hur man skall få ett lyckligare liv.