Quantcast
Till salu inom: ”

peter pan kängor 42 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Platsen är de edwardianska London och Wendy Darling underhåller sina bröder med godnattsagor om fäktning, våghalsiga äventyr och den skräckinjagande kapten Krok. Barnen kommer dock att bli hjältar i en ännu otroligare historia när Peter Pan flyger in i deras barnkammare en kväll. Han tar dem med över de månbelysta hustaken genom en stjärnbelyst galax till den frodiga djungeln i Landet Ingenstans. Wendy och hennes bröder gör sällskap med Peter och De Vilda Pojkarna till ett befriande liv utan vuxenregler. Men de kommer även ofrånkomligen att ställas inför uppgörelsen med Kapten Krok och hans blodtörstiga pirater.
Forum. 1992. Inbunden, kartonnage, 241 sidor, 23x16cm. 460 gram. Mycket gott skick. Nu har det hänt! Peter Pan har blivit vuxen! Han har gift sig och fått två barn. Han ägnar all sin tid åt jobbet och lever i en värld av sammanträden och yuppienallar. Och värst av allt - han har helt förträngt sitt äventyrsfyllda förflutna! Men plötsligt gör det sig påmint. En mörk natt blir hans barn bortrövade av ingen mindre än kapten Krok. Nu dyker också den lilla älvan Tingeling upp och lurar med sig en medelålders, lönnfet Peter Pan till Aldriglandet - och han som inte ens tror på älvor! Så börjar den fantastiska historien där Peter Pan förflyttas till en anna värld - så främmande men samtidigt så välbekant...
Damm Förlag AB, Malmö. 2006. 216 s. Inbunden. 25x21cm. 1100 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. En klassiker! När Peter Pan flyger in genom fönstret till de tre barnen Darlings sovrum för att leta efter sin borttappade skugga, går startskottet för ett klassiskt äventyr som trollbundit barn och vuxna i mer än hundra år. Tillsammans med Peter Pan ger sig Wendy och hennes bröder, Michael och John, iväg på sitt livs resa. Färden går till landet Ingenstans - en magisk fantasiö befolkad av sjöjungfrur, pirater, älvor och indianer. Här möter barnen älvan Tingeling och De borttappade pojkarna, och här får de vara med om en rad fantastiska äventyr som kulminerar med striden mot skurkarnas skurk - den beryktade kapten Krok. Njut av fantasin och berättarglädjen i denna magnifika och oavkortade nyutgåva av J.M. Barries barnboksklassiker, sagolikt illustrerad av den prisbelönte australiensiske konstnären Robert Ingpen.
Lekfull Synt Inspelningsbar med diverse instrument och ljud. Snygg och jätterolig leksak för alla åldrar. Batteridriven (4st AA 1,5V) ingår ej Bredd 55 cm 150:- Barbiehus Gulligt rosa Barbiehus med 2 våningar inklusive altan, två väggar var av en med dörr, staket samt möbler mm. Levereras omonterad. Max höjd 75 cm 40-65 cm bred 500:- Peter Pan Ö En spännande ö för Peter Pan och hans vänner, med många hemligheter och gömställen. Innehåller massa tillbehör + Perter Pan, Tingeling samt en av de förlorade pojkarna. Levereras omonterad. Höjd 50 cm Bredd 60 cm 500:- Fler bilder och mer info kan fås via mail. (Bilderna gör inte sakerna rättvisa eftersom att de sattes ihop hastigt.)
"Peter Pan" kängor stl 42