Quantcast
Till salu inom: ”

philips hr 2373 retro matberedare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

TV Philips Discoverer Retro TV riktigt spade-age rymdhjälms tv med visir. Med original lfjärrkontroll och bruksanvisning. Fint skick! 1700:- JVC 3241 Videosphere 12 tums vit tv från 1970 talet i riktig space-age retro design. Kan stå på stället eller hängas upp i en kedja. 2000:- Mycket trevliga retro, design och hi-fi prylar som jag inte har plats med längre. Om inte bruksföremål så väldigt trevliga inredningsdetaljer som kan pryde vilket hem som försöker få den där 60-tal eller 70-tals känslan. Hämtas skickas helst inte.
Matberedare med kraftfull precision, enkelhet och 34 funktioner. Med det patenterade stora mesh-filtret i metall kan matberedaren pressa upp till 200 % snabbare jämfört med andra juicers till matberedare, och du behöver inte dela frukter och grönsaker i förväg tack vare det extra stora inmatningsröret. Med tio tillbehör till matberedaren kan du enkelt hacka, mosa, pressa, skära, mixa och knåda deg. Du kan tillreda 2 liter soppa eller 1,7 kg deg med den extra stora skålen. Juicern och mixerbehållaren har vardera kapacitet för 1,5 liter. Matberedaren har sugfötter på basplattan som ser till att den står stabilt även vid tyngre användningsområden. Den kraftfulla maskinen i borstad aluminium har en effekt på 1000 W och justerbar hastighet samt pulsfunktion för önskat resultat. Den har även inbyggd sladdförvaring. Receptbok medföljer av den franska kocken Cyril Lignac. http://www.philips.se/c/matberedare-och-blandning/aluminium-collection-1-000-w-hr7775_00/prd/sv?country=SE&catalogType=CONSUMER&language=sv&proxybuster=6BB2DBB4CC50D82F05C7C33DD8A2A570.app101-drp3 Den är i nyskick, inköpt juli 2010, säljas p.g.a flytt
Kompakt matberedare Philips HR7620, i gott skick, alla delar samt bruksanvisning medföljer. Nypris 600 kr. Om matberedaren: Med matberedaren från Philips kan du spara både utrymme, tid och kraft. På bara några sekunder kan den utföra många typer av tillredning. Matberedaren har en mycket kraftfull motor på 500 Watt, det innebär att den klarar att hacka även de tuffaste ingredienserna som exempelvis choklad och is. Matberedaren arbetar vid två hasighetsinställningar för hårda eller mjuka ingredienser. Dessutom finns en pulsfunktion som används exempelvis för att hacka lök eller krossa is. Matberedaren levereras med fem olika tillbehör, de kan du använda för 16 olika funktioner. Matberedaren är tillverkad i vertikal design som sparar dig mycket utrymme på arbetsbänken eller i små kök. Dessutom får alla tillbehören får plats i skålen vilket ger kompakt lagring.
Säljer en snygg matberedare med 34 funktioner, bl.a. med en kraftig råsaftcentrifug som fungerar jättebra. Stark 1000w. Köptes för knappt två månader sedan, använd 3-4 gånger. Jag har börjat baka större matbrödsdegar såsom surdeg, levain etc. och har därför köpt en ny som har ännu större kapacitet. Har inte handboken kvar men här finns den: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=HR7775/00&scy=se&slg=sv med info mm. Säljs till högstbjudande, dock minst 1,200kr. På Philips hemsida tar dem 2 700kr, http://shop.philips.se/store?Action=DisplayProductDetailsPage&Locale=sv_SE&SiteID=rpeeub2c&productID=128742900
Gammal retro matberedare, skitsnygg! Aldrig använd. Alla tillbehör finns med. Fungerar! Passar in i 50-tals miljö. Säljes innan lördag 31/5 pga flytt.