Quantcast
Till salu inom: ”

dockvagn retro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljes lite leksaker som mina barn inte använder nu. Alla leksaker är hel och fina ingen som är sönder. priser som gäller är: Rosa retro dockvagn med skötväska 390kr Grön retro dockvagn 300kr Allt finns att hämta i Ale kommun Vi kör inte grejerna till någon.hämtas på plats och först till kvarn som gäller tack. Ring eller smsa.Jag har INTE sista pris!!! M.v.h. Madelen
Säljer en uppsjö olika sorters dockvagnar ifrån 1940 talet och frammåt. Prisintervall ifrån 150:- - 500:- Vid intresse så är det bara att fråga så kan vi säkert komma överens. Det finns olika skavanker på dem vissa i något sämre skick och andra i bra skick. Vid intresse så är det bara att maila så kan vi skicka fler bilder och berätta mer specifikt om var och en utav vagnarna. Det finns även en samling dockvagnsleksaker om det skulle vara intressant Ring eller maila vid intresse MvH Nathalie.
Retro, marint, Absolut finaste dockvagnen en pojke eller flicka kan ha! Har själv köpt den på auktion för ganska många kronor. Dock har den mest stått som prydnad i min sons rum. Den är verkligen ett vackert orginal. Välanvänd sedan tidigare ägare men Fungerar hur bra som helst. Då jag inte längre har plats för den så säljer jag den för 300 kr. Prutat o klart. Den är från ca 60-talet skulle jag gissa. Riktiga metallben, gedigen och söta deyaljer som små läderremmar och liknande...lite gungig i liggdelen men inget som stör. Verkligen jättefin ett riktigt litet kap.
Dockvagn i röd galon. Hel men behöver lite ompyssling. 50 kr
Emmaljunga