Quantcast
Till salu inom: ”

philips ljudtorn ipod iphone ipad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

iPhone 8

Stockholm
Ipad Air 2

Göteborg
Iphone 5S

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vill du ha kristallklart ljud när du spelar din musik? Då är Philips Ljudtorn något för just-DIG! Detta är en CD, radio, dockstation för iPod/iPhone/iPad med LivingSound och PureDigital. Fem snabba: -spela och ladda din iPod/iPhone/iPad -total uteffekt på 200 W RMS -3.1- högtalarsystem med inbyggd subwoofer -digital FM-mottag. med förinställningar -USB direct & MP3 Link Jag säljer mitt superba svarta, Ljudtorn pga flytt, den är knappt använd. Med andra ord i mycket fint skick. Djur och rökfri
Ljudtorn med dockning för ipod / Ipad / Iphone. Hela 200watt ut med subwoofer ger ett grymt tryck i ljudet och är en del av philips satsning på premium hifi till ett pris som är överkomligt jämfört med motsvarande "fin"-märken som Bose eller JBL. Naturligtvis finns även cd-spelare mp3 o usb-ingång Läs mer på philips.se Med köpet följer en adapterkabel (apple orginal) så man kan docka med nyare iphone/ipad med smal kontakt. Rekomenderat försälningspris är 4799 kr. Mitt pris är 2000 kr.
Få ut det bästa från din CD eller iPod/iPhone/iPad med brett, uppslukande och kristallklart ljud tack vare LivingSound och PureDigital. Det här 3.1-dockningssystemet från Philips har en inbyggd subwoofer, 200 W uteffekt och en docka som är enkel att använda! LivingSound Philips patentsökta LivingSound utökar markant den optimala punkten, alltså den ideala lyssningsplatsen i rummet, så att den riktigt uppslukande musikupplevelsen sprider sig över ett större område. LivingSound kombinerar flera ljudprocesser återställer ljudbildens fyllighet och rumsliga etaljer, något som ofta går förlorat med kompakta stereosystem. Effekten är en yta större än den förväntade optimala punkten ljudet sprids brett och jämnt i rummet. Nu behöver du inte lyssna på musik i ett litet smalt område längre. Njut av ett optimalt stereoljud på en större yta. Spela och ladda iPod/iPhone/iPad Lyssna på din favoritmusik på MP3 medan du laddar din iPod/iPhone/iPad! Med dockan kan du ansluta den bärbara enheten direkt till Philips-systemet för underhållning så att du kan lyssna på din favoritmusik med suveränt ljud. Den laddar också din iPod/iPhone/iPad under uppspelningen så att du kan lyssna på musik och behöver inte oroa dig för att batteriet till den bärbara spelaren ska ta slut. Systemet laddar den bärbara enheten när den är dockad. 200 W RMS Det här systemet har total uteffekt på 200 W RMS. RMS står för Root Mean Square (kvadratroten ur medelvärdet), som är ett vanligt mått på ljudeffekt, eller snarare den elektriska energi som överförs från en förstärkare till en högtalare, och som mäts i watt. Mängden elektrisk energi som levereras till högtalaren och dess känslighet avgör vilken ljudeffekt som genereras. Ju högre wattal desto bättre ljudeffekt från högtalaren. Har endast haft den i ca 2 månader. Nypris: 3490:- inköpt på siba
Säljer min några månader gamla Philips pga uppgradering till något enklare, då Philipsen är för kraftig (grannar som klagar). Välskött och vid absolut nyskick! Ljudtorn Få ut det bästa från din CD eller iPod/iPhone/iPad med brett, uppslukande och kristallklart ljud - tack vare LivingSound och PureDigital. Det här 3.1-dockningssystemet från Philips har en inbyggd subwoofer, 200 W uteffekt och en docka som är enkel att använda. Berika din ljudupplevelse - LivingSound ? för ett rikt, uppslukande stereoljud - Äkta digital bearbetningsteknik för bästa möjliga ljudkvalitet - Total uteffekt på 200 W RMS - 3.1-högtalarsystem med inbyggd subwoofer Njut av musiken från olika källor - Spela upp ljud från och ladda din iPod/iPhone/iPad samtidigt - USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning - MP3 Link för uppspelning av bärbar musik - Lyssna på MP3/WMA-CD, CD och CD-RW - Digital FM-mottag. med förinställningar Design som matchar din inredning - Unik torndesign som passar ditt sätt att leva . Kvitto, kartong och all papper medföljer. Priset är fast, men kan med rätt köpare diskuteras. Nypris 3390:- Mitt pris 2700:- För all info, hör av dig. Besvarar alla frågor snarast!
• Ljudtorn med CD-spelare • Docka för iPad/iPhone/iPod • LivingSound som ger dig ett fylligt detaljrikt ljud • 200 W uteffekt • USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning • MP3 Link för uppspelning av bärbar musik • Radio Garanti gäller till 2015-04-27 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.