Allt till salu inom "billigaste iphone 4 olåst"

Sortering:
cool för barn
Örnsköldsvik
Igår

cool för barn Visa liknande

450 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Telefoner  ·  Danderyd

Iphone 4 pris pressad

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Apple iPhone 4 32g, olåsta med garanti. Fungerar med alla operatörer och sim-kort. Finns i lager för omgående leverans. kan endas skickas jag befinner mig i england och jag har avtal med fedex så telefonen kommer enda hem till dörren smidigt och bra telefonerna här i england är mycket billigare än dem i sverige. sveriges sortiment är löjlig det är därför det tar så longt tid att få hem iphone. beställer du av mig tar det inte mer än 3 dagar. Iphonen jag säljer är helt nya, orginala och kvitto med garanti medföljer. mejla gärna mig om du har någon fråga.
5 399 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Österåker

Iphone 4 16gb sprillans ny med garanti

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
OBS, ANNONS KVAR= IPHONE KVAR Hej, vill sälja eller (helst byta) byta min helt nya Iphone 4 16gb som är låst till Telenor mot en Iphone 4 16gb eller 32gb som är olåst eller låst till tele2 med garanti och kvitto. Min Iphone har Kvitto och garanti, ett års garanti! MOBILEN GÅR ATT LÅSA UPP OM MAN VILL DET, KAN HJÄLPA DIG MED DET! Pristet är väldigt billigt redan, så försök inte pruta! Ring eller smsa endast tack! Mvh Martin
4 990 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Skara

Iphone 4 16GB, Köpt 8/2-11 OÖPPNAD OLÅST

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Säljer två stycken Iphone 4 16GB svart som är olåsta. DVS använd vilken operatör du vill i den här telefonen. Telefonerna är splitternya, har bara testat slå på och stänga av dom så att allt är OK. KVITTO med 2års garanti och självklart alla originaltillbehör. Finns i Skara men är flexibel och kan även träffas i Skövde, Lidköping och det övriga närområdet för de som har svårt att ta sig. Längre leverans kan vi komma överens om per telefon. Någon hundring billigare vid SNABB affär. MVH Micke
5 900 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Borås

Iphone 4 16gb billig och olåst

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
http://www.apple.com/se/iphone/specs.html. Informationen finns att läsa på vilken sida som helst om iphones. För säkerhets skull kolla sidan jag har lagt upp. Telefonen är i utmärkt skick, välvårdad och inte en enda repa på mobilen den är så gott som ny! Mobilen har används i ca 5 månader och kvitto samt garanti finns! Mobilen och tillbehören jag fick med när jag köpte den säljs. Endast seriösa köpare!! Mobilen säljs mellan 3000 - 4500 kr så passa på, först till kvarn! Billigare vid snabb affär så hör av er snabbt!
3 000 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Uddevalla

Olåst iPhone 4 16gb, använd i en vecka

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag har använt min olåsta iPhone 4 16gb i en vecka och jag gillar den inte. Jag säljer den därför med kartong och alla tillbehör som medföljer. Telefonen hämtas i Uddevalla idag. Priset är grymt lågt och först till kvarn gäller. Skicka ett mail med ert namn och ert telefonnummer och när ni kan hämta den, så ringer jag helt enkelt upp den som snabbast kan köpa den. Ni hittar inte en billigare iPhone 4 någonstans i detta skick.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj