Quantcast
Till salu inom: ”

philips lysrör till solarium säljes

CD Skivor

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Basar.

Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Philips vikbart helkropps intensiv solarium. Hela solariet är uppbyggt portabelt så man kan rulla det från rum till rum utan problem. Modell: HB 811/A 3x400W. Lysrören är utbytta och solariet är endast använt ett fåtal gånger efter detta. En skada i plasten finns dock men som inte syns när solariet är nerfällt. Syns endast när man fäller upp det, därav den låga priset. Bild finns på detta. Finns i södra Malmö och hämtas på plats.
Halvkropps solarium säljes för hemmabruk, som med fördel kan placeras över säng för att sedan fällas ihop för att ta mindre plats och förvaras stående. Solariet är inköpt på 1990-talet, av märket Philips och har använts i ett hem. I solariet sitter medicinska lysrör för behandling av psoriasis, men kan självklart bytas ut mot andra om nästa ägare vill. Tiden för solning kan regleras med timer.
Hopfällbart Philips med HPA lampor med kylfläkt för varje lampa. HPA lampor är effektivare än lysrör vilket gör att man kan sola kortare soltid.Obetydligt använt.
Solarium Philips 7 lysrör. Timer på max 30 min. Höj- o sänkbart. Går att vika upp o ställa undan det utan att det tar plats, praktiskt o enkelt. Pris: 500 kr eller bud. Maila vi intresse..!
Solarium från Philips. Mörkgrått med relativt nya lysrör. 500 kr