Quantcast
Till salu inom: ”

piet hein bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

8 st superfina stolar i böjträ och krom. Stoppad sits som är klädd med ett blått grovt tyg. Mycket sköna att sitta i och passar utmärkt till ett matsalsbord. Passar formmässigt till Piet Hein, Matsson osv. 50:-/st 3 st Tripp trapp- stolar från Stokke. 2 vita och en svart. En av de vita är något sliten, men har full funktion. Samtliga har bygel. Den svarta och vita (i bra skick) 600:-/ st , den vita (mer sliten) 400:-SÅLDA
Bruno Mathson ,Piet Hein Ellipsbord ,storlek 200x100
Säljer mitt cafébord från Fritz Hansen i design av Piet Hein och Bruno Mathsson. Bordet är 70 cm högt och 75 cm brett och har vit laminatskiva, aluminiumprofil samt rostfritt stålunderede. Observera att det finns en fuktskada som gjort att skivan svällt något i ena hörnet (ca 10 cm brett), därav det låga priset. Aluminiumprofilen samt laminatet är dock oskadat.
Cirkelformat danskt bord, design Arne Jacobsen / Bruno Mathsson / Piet Hein för Fritz Hansen. Bordsskivan är utförd i vit blank laminat med aluminiumkant med ett stativ i krom på en aluminiumfot ( 6 pasfot ). se bild! Bordets mått: Diametern är 145 cm och höjden är 71,5 cm. Bordet är etikettmärkt Fritz Hansen och är även stämplat med färgstämpel på bordskivans undersida. Bordet är i gott skick. Pris 12.000 kr eller hbj.
Konferensbord 4,20 långt bok. inkl 19 stolar av den världsbeömde möbeldesignern Bruno Mattsson. Original deakl under bordet som äkthetsbevis. Bordet är lätt att transportera då det kan delas på mitten samt är försett med avtagbara ben. Ett klipp!