Quantcast
Till salu inom: ”

pillivuyt säljes

Tidigare annonser till salu

Vi säljer våra 4 Soppskålar 45 cl från franska Pillivuyt pga platsbrist efter flytt. Porslinet är mycket starkt och hållbart och det är helt bly och kadmiumfritt. De kostade 249:-/st på Cervera och är i nyskick. Vi säljer dem för 50:-/st dvs 200 kr för alla prutat och klart. Vi bor precis vid stationen i Rydebäck och det fungerar bra med både mail, telefon och sms.
Bild.nr jättefin servis färgad i oliv och guld. hel oanvänd och är antik. 12 koppar och deras tillbehör och en socker fat och en mjölkopp. (Depius1818 pillivuyt bild.nr2 jättefin servis i guld färg tillbehör. 5 koppar med tillbehör, socker fat, kanna, och mjölkkopp. oanvända. (mittertech bavaria 021) bild.nr3 jättefin servis guld vitt färg oanvända 12 koppar och deras tillbehör. bild.nr1 700:- bild.nr2 600:- bild.nr3 125:-
hft AB+ broschyr R
hft AB+ broschyr R
Mörkt grönt porslin med vit insida. Guldkantat och i bra skick. 11 kaffekoppar med fat 5 tekoppar med fat 4 dessertfat 3 något större skålar 1 sockerskål 1 mjölkkanna Pillivuyt är känt för sitt restaurangsporslin i hög kvalitét.