Quantcast
Till salu inom: ”

piper cub till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har ett radiostyrt flygplan som jag nu vill sälja. Planet är ett EP Piper J-3 Cub M24. Det är ett perfekt nybörjarpaket med allt som behövs för att börja flyga radiostyrt. I paketet ingår eldrivet flygplan, kontroll, laddare, instruktions-dvd mm. Det är bara att sätta ihop och flyga! Själv har jag aldrig använt det, bara packat upp delar av det, mestadels har det legat i sin kartong. Planet är alltså med andra ord som nytt! Nypris på hela paketet var 1417 kr, jag säljer det nu för 800 kr. Mvh Patrik
Kyosho, Piper J-3 Cub M24. Du får med Batteri, en laddare, och 1 extra propeller som inte är använd, och en kontroll som går använda till många andra radiostyrda flygplan med. Bra radiostyrt flygplan till nybörjare eller också kunniga. Det går jätte bra och det är sjukt stabil, du kan ta skarpa och snabba svängar eller om du nu vill göra loopar och massor mer med roliga saker! Nypris är 1600:- Maila för mer info och mer bilder! 600 kr eller bud!
Hej! Jag säljer min Piper Cub (har för mig att det är en thunder tiger J3 Cub) Det sitter en OS 65 LA i den. Allt som är med på bilderna ingår, servon, starter, sändare... Planet säljes i befintligt skick. Den har varit uppe i luften en gång för över 6 år sedan, sen dess har den bara stått. (Motorkåpan är inte på i bilden men den finns med, samma sak med vingstöttor.) Finns bara för avhämtning i Örebro. Ring efter klockan 1800 i fall du är intreserad 0196113104 /Anders
Parti med reservdelar och radiostyrda flygplan och modeller! Bland annat, RV-4 by Stevens, Piper Cub Cruiser by Comet, Clipped wing Piper Cub J3 by Union, Flertal olika radio t.ex Europa Sprint, Cirrus, Futuba. Lite blandade flygplanskroppar, 3 kartonger med blandade reservdelar och motorer. Startväska Super power panel Mark II by Pro Star. Allt kommer från ett dödsbo så jag har ingen koll på vad det är, kan inte svara på några tekniska frågor!! Säljes som ett parti för 3800:- Säljes av mig privat!
Radio Sanwa stac-6 med 3 servon motor Enya 25x modell 4 Extra tillbehör i låda bla 2 extra glödstift Flygplan (på bild)spännvidd 174 cm längd 135cm Flyglåda Valfri bonus Flygplan Piper cub glasfiberkropp spännvidd 220cm längd 130 cm i stort renoveringsbehov. Radio och motor har ej suttit i planet tidigare så viss ombyggnation krävs. Balsavinge med några små hål. Vid intresse kom förbi och titta. Säljes endast som paket.