Quantcast
Till salu inom: ”

plåtburk burk digestivekex säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Plåtburkar

Umeå
Glas burkar

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välkommen in till oss på www.citypant.se Vi är ett företag som är i samarbete med pantamera ( Returpack). Vi vill få fler att återvinna utländska burkar! Därför erbjuder vi på City Pant betalning för burkar utan pant! Varje år importeras mer än 500 miljoner burkar utan pant till Sverige, Skåne står för 80% av importen. 70% av all import återvinns aldrig, 70% = 120 miljoner kr i pantersättning som slängs VARJE år! Vill du vara med i jakten på miljonerna? Gynna både naturen och din plånbok! OBS!!!: Spelar ingen roll om burken är hel eller tillplattad, du får samma pantersättning! Vi köper även hela eller tillplattade PET-flaskor och burkar med pant! Alla som hör av sig förblir anonyma. Detta erbjudandet gäller endast i Malmö kommun!
Välkommen in till oss på www.citypant.se Vi är ett företag som är i samarbete med pantamera ( Returpack). Vi vill få fler att återvinna utländska burkar! Därför erbjuder vi på City Pant betalning för burkar utan pant! Varje år importeras mer än 500 miljoner burkar utan pant till Sverige, 70% av all import återvinns aldrig, 70% = 120 miljoner kr i pantersättning som slängs VARJE år! Vill du vara med i jakten på miljonerna? Gynna både naturen och din plånbok! OBS!!!: Spelar ingen roll om burken är hel eller tillplattad, du får samma pantersättning! Vi köper även hela eller tillplattadhe PET-flaskor och burkar med pant! Alla som hör av sig förblir anonyma. Detta erbjudandet gäller endast för Stockholms län!
Upplev magin hos dessa fantastiska studioprocessorer! Arbetet i studion går fortare och blir bättre! Ingen plugg i världen kan mäta sig med dessa burkar. Handgjorda danska kompressorer, eq, och preampar av yppersta världsklass! Gör som Al Schmitt, Joe Chiccarelli, Gabriel Roth, David Morgan, Muse och många fler. Gå in på hemsidan och kolla in dessa fantastiska burkar! http://www.oldbarndrumstudio.com/OBDS/Shop.html Väl mött!
Hej! Jag är tyvärr tvungen att sälja min burk. Har inte så mkt tid till att sitta vid den då jag har små kidz hemma så hoppas det finns en ny ägare som har mer tid för den & ger den lika mycket kärlek som jag gjort. Lite info om datorn Nätaggregat: 800W Minnen: 8GB Grafikkort: 1GB DDDR5 Processor: Amd x4 Quad Core 3,6 Ghz Hårddisk: 500Gb Prestandaklassificering: Processor 7,2 Minne 7,5 Grafik 7,5 Spelgrafik 7,5 & Hårddisk 5,9 Ni kan få med det original nätaggregatet på 400W som satt i innan, en extra mx518 och ett Microsoft tangentbord om ni vill. Kollar mailen & är tillgänglig på telefon varje dag! // Pierre
Plåtburk Burk för Digestivekex