Quantcast
Till salu inom: ”

plastbåt säljes

Plastbåt

Botkyrka

Tidigare annonser till salu

Har en röd Audi 80 som är avställd och obesiktigad. Endast lite småfix innan besiktning. Bytes mot en plastbåt från 4m och uppåt, allt av intresse. Kan även sälja bilen utan byte. Extrauppgifter Märke: Audi Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 80 1.8 Hästkrafter: 89 Hk I trafik: 1987-10-15 Motorstorlek: 1781 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 179 g/km Färg: Röd
Plastbåt i fint skick, den är 4m lång och 1,8m bred. Slipade, plastade och målade hela båten förra sommaren. Det enda som behövs göras är att sätta fast luckor som medföljer. Medföljer även lite andra småsaker till båten såsom fendrar med mera. Bra och stabil båt som lämpar sig bra till bad och fiske. (Det som inte är målat på bilden är målat hade bara ingen bild när den var helt färdigmålad.) Y format skrov med plutoner på vardera sida. Båtkärran ingår ej. Vid intresse ring eller maila. Patrik.
Hej! Har en plastbåt på 4,10m som jag skulle vilja sälja eftersom jag har planer på att köpa mig en lite större båt. Båten är i mkt fint skick, nymålad invändigt samt bottenmålad. Motorn är från slutet av 90-talet och är på 25Hk med märket mercury. Har aldrig haft några som helst problem med verken båt eller motor under den tid jag ägt båten, båten går jätte fint i vattnet och motorn är lättstartad och går som en klocka. Hade tänkt mig ett pris på 18000kr Vid intresse,ring: 0768-632688 Mvh Emil
Säljer båt som renoveringsobjekt! Modell Theri 3,75 m lång, dubbelbottnad plastbåt. Hel och fin innerbotten, samt hel och fin underdel men en skada i fram (har dock inte gått igenom båda skroven. går att laga för den som har tid och intresse av en båt till fyndpris! (se bild) Eller som reservdels båt t liknande båt! Båtens värde begagnad och hel ca 7000-8000kr! Inga snackare och prutare utan snabb smidig affär på plats önskas!!!
Ford Explorer -96 säljes eller bytes mot plastbåt 4-4.5 m. Bilen är besiktigad till 31/12-12 men avställd. 2 omgångar däck på fälg som är i bra skick. 4-hjulsdriften fungerar som den ska och motorn går som en klocka. Den växlar jätte bra och har bra värme och fungerande ac. Den har drag och är INTE nedklassad så den får dra ca:2300kg med E-kort. Det är en bruksbil så det finns lite rost men inte på något bärande. Perfekt jakt eller fiske bil.