Quantcast
Till salu inom: ”

play2learn talande gåvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en jätte fin vit spjälsäng med tre olika läge - 400 kr. Spjälsängen har även madrass och liten bäddmadrass och följer med även några nya vita lakan. Jag har även ett vitt skötbord som jag inte har bild på men jag har lånat en bild på en liknande dock mitt bord har inte dem korgar som bordet på bilden har - 200 kr. Skötbordet är en modell från Ikea som har utgått från sortimentet. En jätte fin Play2learn talande gåvagn som mins osn fick i present när han redan började gå så den är som ny - 300 kr.
Säljer den bästa leksaken våra barn haft. Lika rolig för den lilla bebisen som för det lite större barnet. Hjälp din bebis att lära sig gå med den här roliga, justerbara och talande gåvagnen från PLAY2LEARN. Med blinkande ljus, musik, ljudeffekter och en rolig röst som lär ut siffror och färger. Gåvagnens hjul har en bromsknapp som kan användas när barnet sitter ner. Du kan även plocka av aktivitetsbrickan och använda den till den lilla bebisen som ligger på mage och leker. Säker, rolig och utvecklande! Mitt pris: 250:- Ring vid intresse: 0733-642988
PLAY2LEARN talande gåvagn Svenska Hjälp din bebis att lära sig gå med den här roliga, justerbara och talande gåvagnen från PLAY2LEARN. Med blinkande ljus, musik, ljudeffekter och en röst som lär ut siffror och färger. Gåvagnens hjul har en bromsknapp som kan användas när barnet sitter ner. Säker, rolig och utvecklande! - Använder 3 C-batterier. Nypris ca 500:-, säljes för 300:- Badhjälp nypris ca 150:-, oanvänd, säljes för 90:-, obs! färg grön Bröstvärmare, nypris 160:-, oanvända säljes för 80:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Knappt använd! Nypris 650 kr...säljes 350 kr Hjälp din bebis att lära sig gå med den här roliga, justerbara och talande gåvagnen från PLAY2LEARN. Med blinkande ljus, musik, ljudeffekter och en röst som lär ut siffror och färger. Gåvagnens hjul har en bromsknapp som kan användas när barnet sitter ner. Säker, rolig och utvecklande! - Använder 3 C-batterier. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.