Quantcast
Till salu inom: ”

play2learn talande gåvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Slaglås

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Unik åkpåse, in en fin rosa färg med grått foder, som passar alla vagnar. Den är tillverkad i bästa kvalitet, är vatten- och vindtät med foder i bomull. Inuti påsen finns ett fleecefoder med tryckknappar som kan tas bort, Fuskpäls att fästa runt påsens huva medföljer.knappat använd! Ny pris:1595 nu: 999 kr PLAY2LEARN talande gåvagn, ny pris ca: 500, nu 299 kr 2Me Lek/Gå stol Bosse. Ny pris: 699 nu: 349 kr På grund av utlandsresa är allt i perfekt skick! (som nytt)
Säljer den bästa leksaken våra barn haft. Lika rolig för den lilla bebisen som för det lite större barnet. Hjälp din bebis att lära sig gå med den här roliga, justerbara och talande gåvagnen från PLAY2LEARN. Med blinkande ljus, musik, ljudeffekter och en rolig röst som lär ut siffror och färger. Gåvagnens hjul har en bromsknapp som kan användas när barnet sitter ner. Du kan även plocka av aktivitetsbrickan och använda den till den lilla bebisen som ligger på mage och leker. Säker, rolig och utvecklande! Mitt pris: 250:- Ring vid intresse: 0733-642988
PLAY2LEARN talande gåvagn Svenska Hjälp din bebis att lära sig gå med den här roliga, justerbara och talande gåvagnen från PLAY2LEARN. Med blinkande ljus, musik, ljudeffekter och en röst som lär ut siffror och färger. Gåvagnens hjul har en bromsknapp som kan användas när barnet sitter ner. Säker, rolig och utvecklande! - Använder 3 C-batterier. Nypris ca 500:-, säljes för 300:- Badhjälp nypris ca 150:-, oanvänd, säljes för 90:-, obs! färg grön Bröstvärmare, nypris 160:-, oanvända säljes för 80:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Knappt använd! Nypris 650 kr...säljes 350 kr Hjälp din bebis att lära sig gå med den här roliga, justerbara och talande gåvagnen från PLAY2LEARN. Med blinkande ljus, musik, ljudeffekter och en röst som lär ut siffror och färger. Gåvagnens hjul har en bromsknapp som kan användas när barnet sitter ner. Säker, rolig och utvecklande! - Använder 3 C-batterier. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.