Quantcast
Till salu inom: ”

plymouth gtx 1971 till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

440 super commando och 727 aut med golvkonsol. Matching numbers. Endast 3000st GTX -71 tillverkade. Power steering Power disc brakes Rallyedash med original varvräknare Bucket seats Har haft helt vinyltak och varit trippelguldmet. Trött lack och inredning men bra kaross. Är obes nu och det finns lite småfix innan bes, tuta ur funktion, spolning ur funktion, läckande packning till hö header och kanske nåt mer. Förgasaren skulle nog behöva gås igenom också. Lite lagom vårpyssel med andra ord. Original rallyewheels medföljer. Kom till Sverige på 70-talet och finns nu i Halmstad. Kan hjälpa till med transport inom Sverige.
Plymouth GTX 1971 med 440 motor och 727 låda säljes. Original bil med alla matching numbers i mycket fint skick. Allt fungerar.
Plymouth Road Runner Mätarställning: 0 mil Färg: Grön Karosseri: Sportkupé Info: Plymouth Road Runner 1971 Smaken är som baken och långt ifrån alla håller med mig, men jag tycker 71 och 72 års modell av roadrunnern ch gtx'n är några av de coolaste bilar som finns. Försedd med matching original motor en 383 bigblock v8 samt 4 växlad mnauel låda. Utrustad med vinyltak, spoiler fram och bak, hoodpins, stålfälgar med dogdish kapslar. Lacken är i drömskick, fin inreding och bra krom. Vi har kikat på den här på ett swapmeet, vid seriöst intresse kör jag ut och gör en nogrann inspektion samt provkörning etc. Pris: 200.000 _________________________________ OBS! Bilen står i USA och tas hem på beställning. Mer bilder och info finns på våran hemsida, se länk nedan. Frakt, tull och moms är alltid inräknat i priset på bilarna. Den här bilen kan beställas helt nyckelfärdig, besiktigad och klar i Sverige, se även mer info om det på hemsidan. _________________________________ Vi finns på båda sidorna om Atlanten. Alla bilar ägs antingen av oss eller av våra samarbetspartners som vi har avtal med. Vi annonserar inte ut bilar från auktionssidor eller importerar bilar vi ej vet något om. Se hemsidan för mer info. _________________________________ Nyhet: Vill du lägga en personlig touch på din bil redan i USA, innan vi skeppar hem den till Sverige? Eftersom vi finns på båda sidor om Atlanten kan vi göra de flesta sorters arbeten på din bil, helt enligt dina önskemål. Motorjobb, inredningar, lackarbeten hellack, fälgar etc, you name it! Räkna med ett mycket billigare pris jämfört med här hemma. _________________________________ http://www.gbgperformance.se
1971 Plymouth Road Runner, GTX, Satellite
1971 Plymouth GTX, Road Runner, Satellite