Quantcast
Till salu inom: ”

polar 590 gle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi har haft denna pärla till vagn i 10 år, som tredje ägare. Använd max 3 veckor per sommar under de åren och har förvarats inomhus hela höst/vinter/vårsäsongen. Mycket fin och välvårdad för sin ålder. Isabellatält Gasolugn som knappt är använd. Kylskåp med frysfack. Nybesiktad och gasoltestad (sept. 2012) Servade bromsar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sommaren är räddad En Polar 590 GLE från 86 7 bäddar så den är perfekt för stora familjen, kompisgänget eller om man ska jobba borta en längre tid. Varmvatten gasol spis ugn och kyl så man kan leva bekvämt. dusch. Nya lampor/spotlights inne i vagnen Vid snabb affär följer en ny tv med dvd med. Gasoltestad och besiktigad ifjol så det är bara att köra den här sommar då nästa inte är förrän 2014. Prisidé 28000, pruta gör vi på plats Ring Tom för info
Dags att sälja trotjänaren nu. Då jag inte längre har någon användning av vagnen så är det bättre att någon annan kan få nytta av den istället. Lite småfix finns för den kräsne, men den är ju inte ny... Ett original förtält medföljer. Vagnen säljs obesiktigad och i befintligt skick! OBS! Lånad bild, bilder skickas vid intresse!! Brevvänner undanbedes, Ring vid intresse! Ev. bättre pris vid snabb och smidig affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Polar 590 GLE 1982 skattad och besiktigad Har använt den hela sommaren. Dusch och toa Stort förtält (grå och blå färg) med nya gardiner och tältmatta Nyrenoverad kyl ,ugn med spis diskho med varm och kallvatten. Soffgrupp bak och stor dubbelsäng fram. Ny brandsläkare och gasalarm på 12v och 220v med narkosalarm. Däck har endast gått 300 mil. Stor inbyggd vatten tank med tanklock på utsidan. Gasol testad av bilprovningen. Avfalls lunga medföljer Billigare vid snabb affär. Mindre husvagn kan tas som del-likvid. Fungerar alldeles utmärkt som den är men finns en del fix på den.
Fin Polar som står på Torsby Camping säljes med platting. Fin vagn invändigt med allt elektrisk som funkar, även stereo med manuell förstärkare. 5 sängplatser tillgängligt, fast dubbelsäng främst i vagnen med nya madrasser. Det har tyvärr varit läckage övanförr dörren men har tätat detta. Fint Penta förtält säljes med även ett trä möblemang och grå golvmatta. Pris på allt detta är 10 000 fast pris. Kan nås på telefon eller mail hela dagen.