Quantcast
Till salu inom: ”

pontiac bonneville 1966 delar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en original förgasare till pontiac bonneville 389:a .fyrportare.v8 .1966 i fungerande skick.går utmärkt.kompisen lånade den när han renoverade sin förgasare och den funkade klockrent. Har aldrig haft den monterad på min bil eftersom när jag köpte bilen så satt det en ny edelbrock 600. Jag säljer carter förgasaren för 2000kr eller högstbjudande.jag vet vad man fpr ge för en begagnad och nyrenoverad förgasare så inga skambud.endast seriösa tack.mer bilder finns vid intresse.
En bra bruksbil som går kanon med sin 389 och th 400 . Lackad 2006 och byt gummilister runt om samtidigit . Motor borrades och bytes alla lager på 2007 . Efter det så har det småfixats en del på bilen som byts fjädrar på runt om och dämpare bak . Ny startmotor . Bilen rulla på 172 Coys C5 med en säsong gamla däck . Original plåtisar medföljer . Det bilen skulle behöva för bli riktigt fin är nya överdrag till klädslen . Ring för mer info . Fler bilder kan mailas vid seriöst intresse .
Mycket bra objekt med div nya delar. Finns lite rost i golvet och skuffen men plåt medföljer. Ny kylare, nyren förgasare, ny huvudbromscylinder. Nykromade kofångare och lite annat nytt krom och andra delar finns med till bilen. Motorn går helt och och den växlar bra. Bilen va orginal silver eller silverrosa...Vill ni få den lackad och rostlagad så går det också. Mer nya delar som inredning mm kan fixas till rätt kurs i höst. Bilen är inte regbesiktad ännu men urspungskontrollerad och alla avgifter betalda.
Pontiac Bonneville Cab 1966 säljes Påbörjad renovering=Kaross nedplockad Behöver ny lack och Cab Alla delar finns (bilen är komplett) Motor 389,Växellåda 400 (renoverad 2005) Går mycket fint och kan provköras. Bra inredning Bra krom Bilder (både före och efter påbörjad renovering finns) kan skickas efter seriös första kontakt. I första hand Kontant betalning(billigare vid smidig affär) Ev byte Båt eller Bil maila förslag och kontaktuppgifter Svår att nå på tel men mail går bra
1Par bakljus till pontiac bonneville 1966. Bakljusen importerade i höstas så dom är i bra skick i krom mm. Har ingen nytta av dom så slumpas iväg p.o.k Och dom är dyrare på marknader i sverige 12000 för nykromade 6 till 8000 beg.