Quantcast
Till salu inom: ”

anfi del mar lägenhet uthyres säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Vi säljer våran lyxiga andelslägenhetAnfi delMar (Gran Canaria). Vi har vecka 22 till vårt förfogande men man kan byta ut veckan till andra veckor, och det kostar bara 89 euros. Lägenheten har 1 sovrum med en bred säng samt bäddsoffa för 2, man kan få extra säng vid behov. Bra och fin service inom området av restauranger, affärer, gym, bad mm. Äga en andelslägenhet betyder automatiskt medlemskap på RCI och därigenom kan man få billigaste lyxlägenheter i hela världen. Årsavgift bara 320 euros. Hör av er för mer information, ring till Robert på 0736-915346
Fem stjärning lägenhet uthyres. Stor balkong ut mot havet, jaccutsi, tvättmaskin, diskmaskin. Två stora sovrum, ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning och kök och två fräscha badrum. Stora pool områden nära lägenheten. Nära till fantastisk strand och fina resturanger. Vacker omgivning, barnvänligt och internationell underhållning och aktiviteter om man önskar. Lördag 22 september till 29 september. Vi har även billiga flybiljetter från Köpenhamn för sex personer som går att ändra namn på.
Lägenheten ligger på Gran Anfi i närheten av Arguineguin i bästa läge med utsikt över havet. Den har 2 sovrum, 2 badrum, ett komplett kök med bl a micro, diskmaskin, tvättmaskin, spis med glashäll och ugn. Ett av sovrummen har jacuzzi. Balkongen är stor och komplett med utemöbler. Det finns även andra lägenhetstyper till varierande priser. På området finns flera pooler, ett stort utbud av resturanger och ett schoppingcenter med bl a en matbutik med ett bra utbud. Stranden med den vita fina sanden betraktas av många som Kanarieöarnas vackraste. För mer info, se www.anfi.com
Exklusiv lgh vid Anfi del Mar, Gran Canaria uthyres v 2/2012. Lörda-lörd. Lägenheten är på 3 rok/möblerad-mkt fin med två badrum och balkong på 20 kvm. Två sovrum + bäddsoffa i vardagsrum = 6 bäddplatser. 9:e våningen med fantastisk havs utsikt! Bevakat hotell område med flera restauranger och affärer. Fint pool område och strand. Hyra 10 000 Sek per vecka. Transfer ingår ej. Lånad mail, ring mobil! Välkomna!
Vi önskar köpa eller hyra lägenhetAnfi delMar, Gran Canaria. Vi är i första hand intresserade av en 2-rumslägenhet på Gran Anfi eller Monte Anfi, men även andra storlekar kan vara intressanta. Även Puerto och Anfi Beach kan vara aktuellt. Skicka ett mail så hör vi av oss!