Quantcast
Till salu inom: ”

anfi del mar lägenhet uthyres säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenheten ligger på Gran Anfi i närheten av Arguineguin i bästa läge med utsikt över havet. Den har 2 sovrum, 2 badrum, ett komplett kök med bl a micro, diskmaskin, tvättmaskin, spis med glashäll och ugn. Ett av sovrummen har jacuzzi. Balkongen är stor och komplett med utemöbler. Det finns även andra lägenhetstyper till varierande priser. På området finns flera pooler, ett stort utbud av resturanger och ett schoppingcenter med bl a en matbutik med ett bra utbud. Stranden med den vita fina sanden betraktas av många som Kanarieöarnas vackraste. För mer info, se www.anfi.com
Exklusiv lgh vid Anfi del Mar, Gran Canaria uthyres v 2/2012. Lörda-lörd. Lägenheten är på 3 rok/möblerad-mkt fin med två badrum och balkong på 20 kvm. Två sovrum + bäddsoffa i vardagsrum = 6 bäddplatser. 9:e våningen med fantastisk havs utsikt! Bevakat hotell område med flera restauranger och affärer. Fint pool område och strand. Hyra 10 000 Sek per vecka. Transfer ingår ej. Lånad mail, ring mobil! Välkomna!
Vi önskar köpa eller hyra lägenhetAnfi delMar, Gran Canaria. Vi är i första hand intresserade av en 2-rumslägenhet på Gran Anfi eller Monte Anfi, men även andra storlekar kan vara intressanta. Även Puerto och Anfi Beach kan vara aktuellt. Skicka ett mail så hör vi av oss!