Quantcast
Till salu inom: ”

pontiac fiero säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bra renoveringsobjekt med v6 satt från början en fyra i den. Importerad men aldrig regbesiktigad. Var från början en notchback nu ombyggd till gt fastback. seriöst gjort ingen skilnad från en riktig gt förutom fram kofångaren. Kopplingen tar inte som den ska. Har svenskt regnr. pcc506. står på en loge en bit bort. bilen startade och gick bra sist den var igång. säljes till högstbjudande. obs dåliga bilder samt extremt skitig bil på bilderna Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej jag har en pontiac fiero gt 87 till salu. Den har gått minde än 10 000mil röd men har lite små pill kvar! Måste köpa en kick downer vajer och koppla ihop handbromserna bak och Lima inetaket som har släpt lite! Annars jätte fin, motorn är en V6a på 2.8 l med effekt avgassystem på och sänkning satts och motorn sitter bak i bilen. Pris går att diskutera på plats och har nästan en halv bil reservdelar som med följer( inte bilen på bild)en nästan
Hej jag har en pontiac fiero gt 87 till salu. Den har gått minde än 10 000mil röd men har lite små pill kvar! Måste köpa en kick downer vajer och koppla ihop handbromserna bak och Lima inetaket som har släpt lite och även lima på sido ruterna! Annars jätte fin, motorn är en V6a på 2.8 l med effekt avgassystem på och sänkning satts och motorn sitter bak i bilen. Pris går att diskutera på plats och har nästan en halv bil reservdelar som med följer. kan tänka mig bytta mot mc tex sporthoj men då bytes värde runt 30 000kr men bilen är värd mycket mer
En grymt välskött fiero gt som köptes av min far i usa 1990 och har körts av familjen sedan dess, lackades om för 4 år sedan i någon kopparmet med mattsvart vinge, då lacken som var svart hade blivit alldeles sol blekt. full dokumentation på 45000mils dvs 7200 mil. Beige inredning i mycket gott skick, fina 17" fälgar med 245 däck. -88:an är en mycket prisvärd samlarbil som kommer öka i värde och byggdes i få ex. 49900:- nybes och skattad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag har en Pontiac fiero v6 med lite småfix! Som tex fixa inne taket,köpa kickdown vajer, ställa in tändningen, köpa batteri, som sagt lite att göra med! Den startar och går att köra med! Det med följer nästan komplett motor växellåda,Stötdämpare fjäderben bromsok skivor kylare avgassystem och 4st orginal alu fälgar med bra däck och mycket mer kan tänka mig byta mot mc men då är bytesvärdet cirka 30 000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.