Quantcast
Till salu inom: ”

pontoner till flotte säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rörpontoner i HD-PE till båtbryggor, flottar, husbåtar eller till flytande bastun mm. Tillverkade med dubbelmantlade gavlar. Den yttre kupade gaveln har som uppgift att skydda den inre. Finns i 6 eller 12meters längder. Dimensionen på rören är 500mm och godstjockleken 12,5mm. Pontonerna har en flytkraft på 177kg/m. Pontonerna kan enkelt monteras med rostfria starka monteringsbeslag. Pris 6 meters längder 1779kr/meter inkl.moms Pris 12 meters 1450kr/meter inkl moms 5-års garanti. Pontonerna tillverkas i Kalix men vi levererar i hela skandinavien. Kika även på våra andra flytblock på våra hemsida. Vid intresse kontakta oss via info@marinvaror.se eller via telefon 0703438849 Eller besök vår hemsida www.marinvaror.se
Säljer på grund av tidsbrist/jobb på annan ort min "pråm". Byggd på fabrikstillverkade pontoner i plast, fyllda med cellplast. Pontonerna är L=9m, B=1m, H=0,5m Dvs. 4.m kbm vardera. Sammanlagda bärkraften = 9.000 kg. Tryckimp. virke, bänkar i fören och halva långsidor. Har haft en 10 hk utombordare på den och detta fungerar utmärkt. Dock håller motorfästet för tyngre motor om så önskas. Billigare vid snabb affär!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En Flotte med Aluminium pontoner. Heltäckningsmatta,skinnsoffor och bord. Chauffören sitter bekvämligt och har bra koll på hela sällskapet. Båten får max ta 750 kg eller 7 personer. Båten Kan levereras med en Mercury 50, Då är priset 290 000:- Med en Mercury 60 är priset 299 000:- En båt/flotte som har alla tänkbara bekvämligheter och man har full komfort under hela vistelsen på sjön. Ring till oss på Marin&Fritid för ytligare frågor. Vi har en kvar på vår Anläggning i Åmål.