Quantcast
Till salu inom: ”

poolvärmare 3kw säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska sälja min pool då den används för lite. 6,5m3 pool 3,66 diameter och ca 80-90cm djup har jag för mig. Stålställning, poolöverdrag och kemikalier som ska vara till (bara några tabletter klor kvar, lagom för att starta upp med). Poolen har stått tom med vatten så det har byggt på med alger så poolen måste tvättas av. Går lätt med en högtryckstvätt. Poolen är nerplockad. En poolvärmare 3kw att kopla in mellan pool och pump. Sen är det bara att ställa på önskad värme. Köp poolvärmaren och få resten på köpet.
Säljer här med en helt ny oanvänd Värme 3kw. rostfritt stål med tryckvakt vinkelrätt Modell H30-R2 Automatisk termostatinställningen upp till 50 grader, överhettningsskydd med manuell återställning (60 g), inbyggd tryckvakt och indikatorlampa. Inklusive 1,5 meter kabel och extra jordkabel. 3000 Watt, 230 V, 50-60Hz. Pris 1200kr kan skickas till dig. hör gärna av dig om du har några frågor. Har all spec på värmaren som mått o dyligt.
Elvärmare mini 3 kW Elvärmare mini, en extremt kompakt elvärmare för mindre pooler upp till 20m³. Manteln är tillverkad i plast och elpatronen i incoloy 825 vilket ger goda egenskaper att motstå agressivt vatten. Termostat, överhettningsskydd och flödesvakt är inbyggt. 1 ½" Röranslutning Elvärmaren är använd endast en halv säsong. Den är köpt hos folkpool. Nypris 3 100 kr.
poolpump lämplig till stora ovanjordspooler som det oftast följer med en liten pump med låg effekt. Fyll den med sand och kör, fungerar perfekt, länk finns, Poolvärmare 3kw med 220v stickpropp, otroligt effektiv. pris för bägge http://www.youtube.com/watch?v=V45IFb9D_gQ
Elektrisk poolvärmare Pahlén 220volt 3KW. Använd få gånger, vi har gått över till solvärme. Nypris 3 000kr Säljes för 1 500kr Hämtas i Stuvsta